Anelor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahahahah çok iyiymiş lan hangi film acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oldboy işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bakındımda yurtiçinde satanlarda hep 7 yaş için olanları filan var böcek yap araba yap filan :) build set bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 mahoolmez said: bakındımda yurtiçinde satanlarda hep 7 yaş için olanları filan var böcek yap araba yap filan :) build set bulamadım Zaten hiç bir zaman adam akıllı set gelmedi türkiye'ye.2000'de böyle büyük bir kırtasiyede bir uçak seti bulabilmiştim zaten onu da direk aldıydım o gün bugündür öyle adam akıllı knex seti hiç bir yerde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yurtiçinde bulamadım gibi. amazondan ebaydan filan hiç alışveriş yapmadım daha önce ; kargo çok girer mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bunun 2000 parçalık rollercoasteri vardı ben ufakken 150 lira civarıydı o zamanlar hatırlarım net dedigim tarih 97-98 yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 pes ediyorum bulamadım :) ebay amazon filan türkiyeye yollamıyor ; yurtiçinde çok saçma olanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 knex deyince beynime kodlanmis mini bir oyku gelir aklima hani gazeteler kuponsuz tek seferde tirt oyuncak arabalar verirdi sirf motorlari icin alirdim salak salak oraya buraya baglardim kurdugum duzenekleri dondurunce pek bi sevinirdim. *mini oyku bitti* dagilabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 mahoolmez said: pes ediyorum bulamadım :) ebay amazon filan türkiyeye yollamıyor ; yurtiçinde çok saçma olanları var. Artık zaten adam akıllı bir şey yollamıyorlar bile.Tek çare arkadaşın benden yada başkasından alması olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 inyourmind said: Artık zaten adam akıllı bir şey yollamıyorlar bile.Tek çare arkadaşın benden yada başkasından alması olacak :P senden alalım madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar