Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bi lens alayım dedim netten, onda da adam filtreyi takarken yamuk takmış sıkışmış filtre. nasıl çıkartılır bu filtre bilen var mı? rocketfish marka filtre takmış adam, şimdi boşu boşuna görüntü kalitesini düşürmeyeyim çıkarayım bu filtreyi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ben lensin ön kapağını takarak çıkartmayı becermiştim sıkıştığında, sıkıca tutmak gerekli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 of sıkışan filtre. mutsuzluk. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bi de fön makinesiyle falan filtrenin halkasını ısıtıp çıkarmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sıkışan filtreyi çıkarmak için ısıtmak yerine soğutmak gerekiyor. Isıtınca şişiyor filtre. Lensi buzdolabına koyma ama içi nemlenir. İki filtre üst üste sıkışır lense takılı değil ise en temizi buzdolabına koyup 20 dk beklemek sonra çıkıyor (bende b+w 77mm cpl var ki hayvani pahalı bir filtredir iğrenç bir dizayna sahip ve lense taktığımda direk sıkışıyor lavuk. Çok deneyim kazandım sıkışan filtreyi çıkarma konusunda. parmaklarım nasır tuttu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q3DJTLLfIfE ABİ DİREKT İŞE YARADI HASKTR o değil de 35mm f1.8 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hele şükür aldın fotoğrafları görelim artık babalık(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar