Loras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 "PROGRAMIMI GERİ İSTİYORUM KAMPANYASI (HERKESE YOLLAYIN) Hem Attila İlhan'ın TRT 2'deki programının hem de Hulki Cevizoğlu'nun Star'daki Cevizkabuğu programının aynı zamanda planlı bir şekilde yayından kaldırılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Atilla İlhan ve Hulki Cevizoğlu'na destek olmak ve programlarını yeniden izleyebilmek için bir protesto kampanyası başlatılmıştır. Aşağıdaki verilen e-posta adresleri ve telefon numaralarından sorumluları protesto ederek bu sansürcü zihniyeti kınayabilirsiniz. Ülkesini seven, gerçekleri söyleyen insanların susturmaya çalışılmasından, medyanın her kanalında maaşlı etki ajanlarının boy göstermesin bıkmış bir durumdayız. Bir yandan demokrasi nutukları atarlarken, diğer taraftan medyadaki bütün muhalif ve vatansever aydınların susturulmasına daha fazla göz yumamayız. Artık uyanalım yoksa herkes susturulacak. TRT ve Şenol Demiröz'ü Protesto İçin; TRT - Şenol Demiröz Telefon: 0312 490 43 00 E-posta: [email protected] Televizyon programlarına ilişkin eleştiri ve önerileriniz için; E-posta: [email protected] Telefon: 0312 490 43 43 Star TV ve Sorumluları Protesto İçin STARDAN SORUMLU BAKAN ABDULLAH ŞENER'E MESAJ GEÇMEK İSTEYENLER İÇİN : Telefon: 0312 - 424 00 32/35 Belge geçer: 0312 - 419 54 43 e-posta: [email protected] [email protected]" Arkadaşlar benim üye olduğum bir grupta böyle bir şeyle karşılaştım ve sizden de yardım istemeyi uygun buldum. Belki çok önemli görünmeyebilir ama genede çözümün (eğer olacaksa) katkısı olmamıza yardımcı olur. Ben e-postalarımı yolladım; yanıt gelirse buraya koyarım.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 04 Ekim 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Loras, 04 Ekim 2004 23:23 tarihinde demiş ki: "PROGRAMIMI GERİ İSTİYORUM KAMPANYASI (HERKESE YOLLAYIN) Istemiyorum ben. Yollamayacam herkese.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ay bende hiç istemiyorum .. ayrıca vizyon bölümüne açsaydın isetyen çıkardı belki ben tv seyretmediğimden pek ilgimi çekmedi :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ben istemem.. napcam hulki cevizoglunu benim için tek insan Emin Çölasan'dir. varsa üstüne buyrun.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Emin Çölaşan iyi dir de Hulki Cevizoğlu na kılım. atilla ilhan da az çektirmedi hani edebiyattan :D öğrenciler protesto etti heralde...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Cevizkabuğunu ÜNLÜLER MANDIRA'sı gibi gerizekalı otistik programların yerine koyacaklarsa taksimde dötümü açıp yürüyebilirim.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sen aç ben konusucam adbdüllatifle geri koydurucam haha[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Hah. Hulki Cevizoğlu her ne kadar populist olduysa da son yıllarda, tv'lerde kürt sorunu ile ilgili tartışmaların yolunu açan cesur bir habercidir... Siz boyle uyudukça onlar dahada üstünüze gelecek...[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yollamıcam kimseye çünkü izlmiyorum bu programları.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Emin Çölaşanında ne olduğunu bilen biliyo..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: nedanko, 05 Ekim 2004 01:11 tarihinde demiş ki: Emin Çölaşanında ne olduğunu bilen biliyo.. +1[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Korumalar arasından saga sola satasıp yazı yazmak iste emin colasan[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: nedanko, 05 Ekim 2004 01:11 tarihinde demiş ki: Emin Çölaşanında ne olduğunu bilen biliyo.. o da mı gay?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 emin çölasana laf mi geldi ordan?? hahaha.. inanamiyorum.. gercekten cok komiksiniz.. neymis adam anlatin da bilelim bari?? hahha ciddi çok komik..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 05 Ekim 2004 01:15 tarihinde demiş ki: emin çölasana laf mi geldi ordan?? hahaha.. inanamiyorum.. gercekten cok komiksiniz.. neymis adam anlatin da bilelim bari?? hahha ciddi çok komik.. Sadece hurriyet mi okuyosun ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yada şöyle bir soru.. Hürriyet mi okuyosun? edit: typo..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} [Bu mesaj nedanko tarafından 05 Ekim 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: nedanko, 05 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: Hah. Hulki Cevizoğlu her ne kadar populist olduysa da son yıllarda, tv'lerde kürt sorunu ile ilgili tartışmaların yolunu açan cesur bir habercidir... Siz boyle uyudukça onlar dahada üstünüze gelecek... Bence cesur diil. Ben daha cok salak diye nitelendiriyorum. Anlatilani anlamamak icin ozel bi yetenegi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Son yıllarda diye ayırdım... Artık doğru dürüst habercide bulmak zor. olanlar ya boyle populist oldu, kapitalizmin çarkına kapıldı, yada uğur mumcu, musa anter gibi aydın yazarların arasında ölüp gittiler... Biraz sert ve populist bir cevap oldu ama.....[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 emin çölasan'a salak demeniz komigime gitti aslinda.. onun kadar cesur bi gazteci haberci warmi?? dusunduklerini dobra dobra soyleyen.. herseyi aydinliga kavusturup da suçlulari direk gozler onune seren bi adam bu.. Hürriyetten bi keresinde kovuldu kösesinden birilerine laf etti diye.. sonra fax telefon ve internet hatti kilitlendi hurriyetin. adami geri cagirmak zorunda kaldilar.. sadece emin çölasan için hürriyet okuyanlar var.. bir kaç korumaya güvenio diosunuz peki bu adam devleti de agir dille elestirio.. bu korumalar onu devletten de koruyacak kadar ustun nitelikli derin adamlar mi?? onun gibi olaylairn ustune giden sahteci olmayan kim var soyler msinniz? ugur mumcu olduruldu belki fakat korunmadigi icin öldü.. boyle insanlar tabii ki korunucak.. nedemek ona siginio buna siginio.. yargitay baskani da korunuo o da korunuo bu da korunuo.. hürriyet okuourm evet ama sdece onu okumuorm. çok aydin birisi olmakla beraber herseyden haberi var.. geçmisi günümüze çok güzel uyarliyo.. kösesinden iktidara yalakalik yapmayan kaç kisi var?? birakin allah askina siz bu adama laf edemessiniz. etseniz bile bu sahsi fikriniz olur yüzbinlerce insanin fikrine saygisizlik edemessiniz..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Haha, Erdoğan'ın değiştiğine inanan bir mit ajanı için hiç de şaşırtcı değil..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Devlet Planlama Teşkilatı araştırın sadece.. aramaya inanmak diyoruz ya...[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 05 Ekim 2004 02:34 tarihinde demiş ki: emin çölasan'a salak demeniz komigime gitti aslinda.. onun kadar cesur bi gazteci haberci warmi?? dusunduklerini dobra dobra soyleyen.. herseyi aydinliga kavusturup da suçlulari direk gozler onune seren bi adam bu.. Hürriyetten bi keresinde kovuldu kösesinden birilerine laf etti diye.. sonra fax telefon ve internet hatti kilitlendi hurriyetin. adami geri cagirmak zorunda kaldilar.. sadece emin çölasan için hürriyet okuyanlar var.. bir kaç korumaya güvenio diosunuz peki bu adam devleti de agir dille elestirio.. bu korumalar onu devletten de koruyacak kadar ustun nitelikli derin adamlar mi?? onun gibi olaylairn ustune giden sahteci olmayan kim var soyler msinniz? ugur mumcu olduruldu belki fakat korunmadigi icin öldü.. boyle insanlar tabii ki korunucak.. nedemek ona siginio buna siginio.. yargitay baskani da korunuo o da korunuo bu da korunuo.. hürriyet okuourm evet ama sdece onu okumuorm. çok aydin birisi olmakla beraber herseyden haberi var.. geçmisi günümüze çok güzel uyarliyo.. kösesinden iktidara yalakalik yapmayan kaç kisi var?? birakin allah askina siz bu adama laf edemessiniz. etseniz bile bu sahsi fikriniz olur yüzbinlerce insanin fikrine saygisizlik edemessiniz.. Yakın akraban galiba :) Saka bi yana hic bi kose yazarı onun gibi yasamıyor onlarda devleti elesitiryor onlarda mafyaya cetelere karsı yazıyor olay karsı cıkmaksa bunun en uc orneklerinden biri Fatih Altaylıdır cesurca kendi basına yapıyor ha iyimi orasını bilemem ama serefli hic deilse zamanında bi yazısı vardı cölasanin bulursam koyacam sen bile fikrini degistirirsin inan ki[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ya emin çölaşan falan hikaye doğruları yazan birinimi arıyosun . İlhan SELÇUK . Gazete reklamı gibi olucak kusuruma bakmayın ama Cumhuriyet ve radikalden başkası bana çocuk dergisi gibi geliyo . Paso renkli renkli ünlü foto. bune abi haber istiyorum onun bunun kiminle yatıp kalktığını değil...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Fatih Altaylı'nın kim olduğunu merak ediyorsanız buradan yakın: http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~5@sid~9@nvid~395646,00.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Emin Çölaşan ile Hulkiyi karşılaştırabilmek heheh ne günlere kaldık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar