GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 İlk defa ilaçlı bir tedaviye başladım reflü için faranjitte varmış (tendonum koptuğundaki antibiyotik iğneleri dışında) normalde yılda 1-2 teraflu mu ne ondan başka bişey içmezdim, bu aralar çok kötüyüm lan, bütün günüm ölü gibi geçiyor vücutta ilaca alışık değil, öyle paylaşayim dedim algı tamamen kapalı geçiyor günlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi çok geçmiş olsun ama bu birşey değil gerçekten. tiroid hastasıyım şahsen ben, 6 senedir ilaç kullanıyorum hala düzelmedi. ameliyat etmiyorlar, tiroid ne konsantrasyon bıraktı ne güç. son 2-3 senedir ruh gibi yaşıyorum bildiğin. yani kısaca; allah beterinden saklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar