Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göztepede Silahlı Çatışma

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

said:
-MrBomb-, 04 Ekim 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
öehh be sahrayıcedid ya her gün otobüsten indiğim yer
orda kim kimi wurur ya aklım almıyo hala. noldu wurulan adama? kim hastahaneye kaldırdı?

2 kişi yaralanmıştı hastahaneye kaldırdılar ambulans geldi hemen ama o taksiciler kaçtı hep hiçbiri gelmedi almaya
Sosyal ağlarda paylaş

ankara'da böle şeyler olmaz..canım başkentim:D bide şu melih denen herif olmasa...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben annemle laboratuvardaki işi halledip eve dönmekteiyizdir...Arabada müzik acık ve sohbet dönmektedir...Sahrayıcedid e yaklaşırken yanmızdan bir ambulans geçer..Öncesinde bir kaç pat pat ses belirli belirsiz duyulur...

-pat pat pat, pat
-ya işte böyle şöyle de öyle bölye de şöyle
-hımm demek öyle ya böyleyse nöyle
-patpapatapt
*pencereden kaldırımdaki insanların ilerlediğimiz yöne doğru koşuşturmalarını görürüm*
-ya galiba bu patpat sesler silah sesiydi anne duymadın mı sen baya oldu adam saydırdı kesik kesik
-camı kapa o zaman
-nası yani ne alaka cam geçirmiycek mi sanki
-olsun sen kapa
bu arada sadece ses var olay nerde, ne oluyo ne bitiyo bilmiyoruz
-ya anne saçmalamadın mı sen şimdi
-ya acaba suralardan biryerlerden dönsek mi korktum ben şimdi..
trafik falan tıkanır bu arada...millet yolda araçlarından inip öne gidip bakıp geliyo...
neyse yol açılır annem baya bir panik yapar, olay olup bitmiştir...Adamlardan biri ambulansa konmaktadır diğeri ise yüzük oyun yerde yatmakta ve etrafında rahat bi 300-400 kişi var her taraftan insan koşuyo ve varanlarda sadece izliyor...
tabi orda yardım etmeye çalışanlarda vardır...
bu arada benim gözüm yerde yüz üstü yatan adama takılıyo acaba öldümü falan diye adamda kurşun yarası gözükmüyo.. neyse adam yatmış yüz üstü öne doğru bakyıo ağzında kan falan var yaralanmış...
-ölmüş dimi
-yok yaşıyo baktım ileri doğru bakyıodu yani yaşıyo ama yaralanmış..
-yaralandığını nerden gördün
-ya geçince baktım ağzında falan kan vardı...
neyse biraz geçeriz
-ya bizim millet böyle işte ben olsam ordan kaçarım bunlar bide koşuşturuyo oraya doğru..
-anne ne var ya belki adam yardım etmek için koşuyo sonuçta orda sen vurulsan kimse takmasa daha mı iyi olur?hem bu ambulanslarıda o koşturan insanlar caırıyor genelde...
-ya kem küm benim lafım o merak için koşturan insanlara
-ben burada susuyorum daha fazla uzatmamaya karar veriyorum...bu olayda böyle heyecan yapan insan olaydan 50 metre geçmeden gayet normal şekilde konuşamya döner...
ya evee gitmeden de kasaba uğraayalım kıyma alıyım...

ve sonra eve vardıktan sonrada dediği laf şu ya o yerde yatan terörist gibi biriyidi kara falan
anne ne alakası var ya gayet te normal bi insandı hem sen ölü sandın adamı (ki adamın olay anında gözüken tek yeri yüzü ve elleriydi yüzünü zaten annem görmedi eli de o kdar kara falan deildi) nasıl hemen terörist yaptın yuh artık...
sonra yine uzatmamaya kara verip odama cekiliyorum...
sonra forumlarda bunu göyüroum yazıyazıyorum..[signature][hline]

[Bu mesaj gordon tarafından 05 Ekim 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*!semtini uzun süre ihmal ettiği aklına gelir*

Merak etmeyin gençler, bu akşam kendi evimde yani semtimizde kalacağım. Bizim oraların asayişini geri sağlamanın zamanı gelmiş anlaşılan, azıtmış bu hergeleler yokluğumuzdan fırsat bilip.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...