Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bi adam geldi 2 kişiyi yaralayıp kaçtı siyah bir jipe atlayıp ya göztepede gözümün önünde oldu bide ulan nası iştir bu güvenlik yok en medeni yerde ne oluo üstelik taksilerde yaklaşmıyor yaralıyı taşımak için hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yuh be olmazki böyle iş:/ adam randomu seçti yoksa hedeflimiydi yani kalabalıktan ilk kişiyimi vurdu yoksa kasıtlımı yaptı aralarından geçerek aldılarmı yaralıları durumları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Can çekişmesin diye kolu bacağı kopan böcekleri ezerler ya, o hesap düşünüyor memleketim insanı.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yok işte 2 adam vardı belirli vurulcak kişi önlerini kesip jiple indirdiler sonra adamlar kaçarken 2 kişi tak tak vurdu 11 el ateş etmiş bi adamla konuşurken saydım diodu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mayadrom'da vaktiyle daha beteri olmuştu heh.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 11 el ve yaralı? hem öküzmüş hemde kabiliyetsizmiş adam üstelik koşarak senden kaçan adama 11 el sıkıyo ve vuramıyor[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Sen olsan vururdun.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Burası tr.[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 öeh yani, maşaallah silahı ateşleyen harbi öküzmüş ama bu olay nedr ne degildir, haberleri izlemek lazım..[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ben vururdum sahsen=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 göztepenin neresinde tam olarak ya burnumuzun dibinde ada mı wurmuşlar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hiç live round ateşlememiş insanlar , oole koşan adama sağa sola klikler gibi ateş edebileinizi mi sanionus siz ..[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: -MrBomb-, 04 Ekim 2004 19:47 tarihinde demiş ki: göztepenin neresinde tam olarak ya burnumuzun dibinde ada mı wurmuşlar erenköy kız lisesinin çıktıgı yer varya minibüs caddesinde işte durağın oralarda brz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 öehh be sahrayıcedid ya her gün otobüsten indiğim yer orda kim kimi wurur ya aklım almıyo hala. noldu wurulan adama? kim hastahaneye kaldırdı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: hired_gun, 04 Ekim 2004 19:52 tarihinde demiş ki: hiç live round ateşlememiş insanlar , oole koşan adama sağa sola klikler gibi ateş edebileinizi mi sanionus siz .. +1 zaten adı yeter adamın hired_gun[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: -MrBomb-, 04 Ekim 2004 20:12 tarihinde demiş ki: öehh be sahrayıcedid ya her gün otobüsten indiğim yer orda kim kimi wurur ya aklım almıyo hala. noldu wurulan adama? kim hastahaneye kaldırdı? 2 kişi yaralanmıştı hastahaneye kaldırdılar ambulans geldi hemen ama o taksiciler kaçtı hep hiçbiri gelmedi almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 istanbula hosgeldiniz..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Welcome to the texas city of turkey[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ankara'da böle şeyler olmaz..canım başkentim:D bide şu melih denen herif olmasa...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben annemle laboratuvardaki işi halledip eve dönmekteiyizdir...Arabada müzik acık ve sohbet dönmektedir...Sahrayıcedid e yaklaşırken yanmızdan bir ambulans geçer..Öncesinde bir kaç pat pat ses belirli belirsiz duyulur... -pat pat pat, pat -ya işte böyle şöyle de öyle bölye de şöyle -hımm demek öyle ya böyleyse nöyle -patpapatapt *pencereden kaldırımdaki insanların ilerlediğimiz yöne doğru koşuşturmalarını görürüm* -ya galiba bu patpat sesler silah sesiydi anne duymadın mı sen baya oldu adam saydırdı kesik kesik -camı kapa o zaman -nası yani ne alaka cam geçirmiycek mi sanki -olsun sen kapa bu arada sadece ses var olay nerde, ne oluyo ne bitiyo bilmiyoruz -ya anne saçmalamadın mı sen şimdi -ya acaba suralardan biryerlerden dönsek mi korktum ben şimdi.. trafik falan tıkanır bu arada...millet yolda araçlarından inip öne gidip bakıp geliyo... neyse yol açılır annem baya bir panik yapar, olay olup bitmiştir...Adamlardan biri ambulansa konmaktadır diğeri ise yüzük oyun yerde yatmakta ve etrafında rahat bi 300-400 kişi var her taraftan insan koşuyo ve varanlarda sadece izliyor... tabi orda yardım etmeye çalışanlarda vardır... bu arada benim gözüm yerde yüz üstü yatan adama takılıyo acaba öldümü falan diye adamda kurşun yarası gözükmüyo.. neyse adam yatmış yüz üstü öne doğru bakyıo ağzında kan falan var yaralanmış... -ölmüş dimi -yok yaşıyo baktım ileri doğru bakyıodu yani yaşıyo ama yaralanmış.. -yaralandığını nerden gördün -ya geçince baktım ağzında falan kan vardı... neyse biraz geçeriz -ya bizim millet böyle işte ben olsam ordan kaçarım bunlar bide koşuşturuyo oraya doğru.. -anne ne var ya belki adam yardım etmek için koşuyo sonuçta orda sen vurulsan kimse takmasa daha mı iyi olur?hem bu ambulanslarıda o koşturan insanlar caırıyor genelde... -ya kem küm benim lafım o merak için koşturan insanlara -ben burada susuyorum daha fazla uzatmamaya karar veriyorum...bu olayda böyle heyecan yapan insan olaydan 50 metre geçmeden gayet normal şekilde konuşamya döner... ya evee gitmeden de kasaba uğraayalım kıyma alıyım... ve sonra eve vardıktan sonrada dediği laf şu ya o yerde yatan terörist gibi biriyidi kara falan anne ne alakası var ya gayet te normal bi insandı hem sen ölü sandın adamı (ki adamın olay anında gözüken tek yeri yüzü ve elleriydi yüzünü zaten annem görmedi eli de o kdar kara falan deildi) nasıl hemen terörist yaptın yuh artık... sonra yine uzatmamaya kara verip odama cekiliyorum... sonra forumlarda bunu göyüroum yazıyazıyorum..[signature][hline] [Bu mesaj gordon tarafından 05 Ekim 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Artik kiyamet yaklasiyor millet biribirini yemeye basliyor ornek irak'dir[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 *!semtini uzun süre ihmal ettiği aklına gelir* Merak etmeyin gençler, bu akşam kendi evimde yani semtimizde kalacağım. Bizim oraların asayişini geri sağlamanın zamanı gelmiş anlaşılan, azıtmış bu hergeleler yokluğumuzdan fırsat bilip.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 turkiyede yasayan insanlar olarak niye bu kadar sasırdınız ki?[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar