Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopartan adsl

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Servis pack 2 mi . abi naaptın daha onun crack tamamlanmadı . Aman ha burdan herkezi uyarıyorum ( zaten biliniyodur ama olsun) Sakın ola Servis Pack 2 yi yuklemeyin resmen piyango sistemi calısıyo . Arkımda calıstı benim sistemim goctu daha dunden onceki gun sırf servis pack iki yuzunden....[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben 1 haftadır miss gibi kullanıyorum harika sonuç verdi şu anda performansımda gayet iyi bir artış var. hiç bir error bile çıkmadı ayrıca Crack ne alaka program ücretsiz dağıtılıyor sonuç olarak Sp2 dediğin şey birleştirilmiş güncellemeler serisidir ..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

Isass veya lsass benim monitörde ayırt olmuyor da (yine de L bence hehe) sistem uygulaması ama sasser ın abuse ettiği bi uygulama diye biliyorum
yani çalışmasının normal olması lazım.[signature][hline]Prawler, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
ya benimsin ya toprağın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...