Albert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 asil elestiriye katlanamayan insan sensin su konumda, "program kullanissiz" diye bir post atsan kimse sana donup "kardesim ne bicim elestiriyorsun, ulakalik yapma" demez. Kufur eder gibi elestiri yaparsaniz tabiki tepki alirsiniz. Herseyin bir usulu oldugu gibi elestirinin de bir usulu vardir.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the name, Play the game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: zgrw, 01 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki: ya bu program yeni başlayanların işine yaramazki :) . Bu program direk tembeller için :) ID,ITEMDEF gigi bşeyleri notepade yazmaya üşenene direk bunu yapmışlar :) sen yazmon program yazıo :) said: zgrw, 01 Ekim 2004 23:16 tarihinde demiş ki: axis bile bundan daha iyi script yazıo :) küfür nerde gösterirmisin . Eleştiri böyle yapılır kullanacaklara programla ilgili ön bilgi vererek .[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bak ben sana birsey demedim kendin ustune alindin, "kufur gibi" dedim kufur ettin demedim, elestrinin de uslubu var dedim, anlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 eleştirinin nasıl yapılcağını biliyorum ve sadece "bu iyi değil" demek eleştiri değildir . neden iyi olmadığını anlaırsan eleştiri olur . benim eleştirimde yanlış yok .[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hiç bir şey bilmeyenlere biraz da olsa item npc .vs yaratma konusunda bişeyler öğretebilecek bir program. Bu arada ben indirdim virus uyarısı verdi bilmem nedendin başka yerde buldum onu indirdim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bune terbiyesizlik yardım forumunda script sharingle uğraşan insanlara yardımcı olucak bir programin linkini vermek. Çok ayıp Xharloan arkadaşlar az bile demişler. Cık cık cık[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 * BUhahahahhaha eleman patladı buhhahahahha[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kim yazmışsa pek acemiymiş form unload olayını unutmuş :|[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben bile yapabilirm bu programı düşün o kadar basit euhu[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 05 Ekim 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 millet yine kopmus burada..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar