Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Script Generator v1.0

ultrAslan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biraz once scriptsharing sitesine girdiğimde gordum sizlerinde işine yarayacağını düşündüm item yaratık vs. gibi scriptleri yazmak için kolaylık sağlayacak ozellikle yeni başlayanlara ilham getirebilecek bir program kullanmanızda yarar var diye düşünüyorum.
Download;
http://scriptsharing.org/download.php?script=293
tepe tepe kullanın :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm
+TurkMANIA++
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kullanışılı bi program değil ama emeğe saygımız var tabiki.
Teşekkür ederiz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
medievil, 01 Ekim 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
[ITEMDEF i_hedehodu] odev vercekler kendilerine mesela gunde 10 tane item 5 tane event 1 tane region ayari vsvs ehhe

ödev olayı iyiymiş :)

ben yeni başlayanlara yardımcı olur diye düşünmüştüm kızmanıza gerek yok bliyordum boyle olacağını ama işte ne yaparsın unutun gitsin.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm
+TurkMANIA++
Sosyal ağlarda paylaş

Bu program tek kelimeyle ........ valla soylenicek bi kelime yok çünkü herhangi bi sınıfı yok .

Adam alıyo bakıyo anlamıyo kapatıyo :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

takma xharloan olur böle şeyler bende görmüştüm bu programı yeni başlıyan arkadaşlar için belki iyi olabilir kolaylık olmuş olur.diğer arkadaşlarda analarının karnından scripting bilerek çıktıkları için böyle bir programı hor görmeleri gayet normal..[signature][hline]Lucas

Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
Sosyal ağlarda paylaş

saol lucas :) tşkler.
taktığım yokta geçmişlerini unutuyorlar hemen. neyse isteyen kullanır sanki ben yazdım alala sizlere iyilik yaramıyor. sonra nerede bu paticik niye hep tartışmalar oluyor yardımlaşma nerede felan diye topicler açııp ağlarsınız :)
diyecek bişi yok.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm
+TurkMANIA++
Sosyal ağlarda paylaş

burası artık yardımlaşma yeri değilki abuk subuk postlar atıp o kahrolası madalyayı kazanmaya çalışanların mekanı...[signature][hline]Lucas

Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu program yeni başlayanların işine yaramazki :) . Bu program direk tembeller için :) ID,ITEMDEF gigi bşeyleri notepade yazmaya üşenene direk bunu yapmışlar :) sen yazmon program yazıo :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ekim 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

HEAYT DEAĞLIN LEAĞN :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..