ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Arkadaşlar biraz once scriptsharing sitesine girdiğimde gordum sizlerinde işine yarayacağını düşündüm item yaratık vs. gibi scriptleri yazmak için kolaylık sağlayacak ozellikle yeni başlayanlara ilham getirebilecek bir program kullanmanızda yarar var diye düşünüyorum. Download; http://scriptsharing.org/download.php?script=293 tepe tepe kullanın :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 b*k gibi bir program.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 faust çıkma gene ortaya. gir yuvana.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 axis bile bundan daha iyi script yazıo :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Çok kullanışılı bi program değil ama emeğe saygımız var tabiki. Teşekkür ederiz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 zuhaha ne saygisi ya kolayligi yok bisiyi yok :D App ler Zaten Ole Ogrenemezlerki Yazcaklar Abi [ITEMDEF i_hedehodu] odev vercekler kendilerine mesela gunde 10 tane item 5 tane event 1 tane region ayari vsvs ehhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: medievil, 01 Ekim 2004 23:44 tarihinde demiş ki: [ITEMDEF i_hedehodu] odev vercekler kendilerine mesela gunde 10 tane item 5 tane event 1 tane region ayari vsvs ehhe ödev olayı iyiymiş :) ben yeni başlayanlara yardımcı olur diye düşünmüştüm kızmanıza gerek yok bliyordum boyle olacağını ama işte ne yaparsın unutun gitsin.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bu program tek kelimeyle ........ valla soylenicek bi kelime yok çünkü herhangi bi sınıfı yok . Adam alıyo bakıyo anlamıyo kapatıyo :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 takma xharloan olur böle şeyler bende görmüştüm bu programı yeni başlıyan arkadaşlar için belki iyi olabilir kolaylık olmuş olur.diğer arkadaşlarda analarının karnından scripting bilerek çıktıkları için böyle bir programı hor görmeleri gayet normal..[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 saol lucas :) tşkler. taktığım yokta geçmişlerini unutuyorlar hemen. neyse isteyen kullanır sanki ben yazdım alala sizlere iyilik yaramıyor. sonra nerede bu paticik niye hep tartışmalar oluyor yardımlaşma nerede felan diye topicler açııp ağlarsınız :) diyecek bişi yok.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 burası artık yardımlaşma yeri değilki abuk subuk postlar atıp o kahrolası madalyayı kazanmaya çalışanların mekanı...[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya bu program yeni başlayanların işine yaramazki :) . Bu program direk tembeller için :) ID,ITEMDEF gigi bşeyleri notepade yazmaya üşenene direk bunu yapmışlar :) sen yazmon program yazıo :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ekim 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 en azından skillmake vs. yardımcı olur. ve bazı triggerlarda bilgi vermiş. arkadaşlar zorlayan yok :) kullanmayın. sapıtmayın.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 fsdfsdfsd konuyu saptirmayalim Kim Scp isterse yardimci olalim burasi bunun icindir arkadaslar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Herkez kendi adına konuşsun .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Burası Paticik Burdan NO EXIT adama 2 dakkada laf sokarız Burda Kimse yanlış yapmaz YAPAMAZ iyilik yapmaya çalışanı taşlarız diesim geldi içimden[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 xhar seni sevmeye başladım haa :)[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 HEAYT DEAĞLIN LEAĞN :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok yok ben seni cok seviyormuşum :)[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende sizleri seviyorum :P[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Begenmeyen kullanmasin arkadaslar, cok zor degil.[signature][hline]'crimson legend' Quis custodiet ipsos custodes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Delinquent katiliyorum, begenmeseler bile illa elestiri yapomak zorunlulugu duyan arkadaslar var, besbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Delinquent katiliyorum, begenmeseler bile illa elestiri yapmak zorunlulugu duyan arkadaslar var, besbelli. [Bu mesaj Math- tarafından 02 Ekim 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 neyse seven sevmeyen herkese tşkler :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya yuh yani . Kim kimi taşlıyor bea . Ben kimseyi değil programı eleştiriyorum . Arkadaş o program incelennsin ve herkes göüşlerini azsın diye oraya koymuş bende bunu yapıyorum . Program güzel değil dedik diye hatamı ettik . Sanki adam gidip sen buu niye buraya koydun demişiz gibi muamele yapıyorsunuz insana . Millete "taşlamayın , hede , hödö" diyip post kasacağınıza dönüp kendi mesajlarınızı okuyun . Yada doğu dürüst söleyin "ben eleştiriye katlanamıyorum" diye .[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar