Mithat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Iphone 4 var 16gb elımde onu verip nasıl bir sistem alabilirim tahmini birşeyler soyleyebılır mısınız yaklaşık bir tahmin veya sistem takas teklif edebilecek olan varsa o da uyar. Malbuş normalda yasak bılıyorum ama malbuş tekliflerine ben açıım malum baya fiyatı arttı :D edit: Beynimde tabii daha mantıklı duruyordu ama ben bildigimden olabilir o, bilgisayar sistemi, kasa ve içindekiler monitöre gerek yok.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 sen alete ortalama bi fiyat biç en güzeli. garantisi var mı? temiz mi? bunları yaz ona göre teklifler oluşsun
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Garanti var daha 12 haziranda mı ne alındı o yuzden uzun sure daha garantisi var alette temiz bir sorunu çizigi mizigi yok. Sistem fiyatlarını bılmedıgımden emın degılım ama heralde 1400+ bir fiyata gider diye düşünüyorum hatta 1500+ bile olabilir direk sistemle takas olacagını dusuncek olursak sistemde 2. el olabılecegınden.
Öne çıkan mesajlar