wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Aslında şuan pek içimden gelmiyor ama neyse. Daha önce çalıştığım matbaa gene eline yüzüne bulaştırdı işini. Hal öyle olunca da geri yolladım tüm yaptıklarını. Tanıdığınız, işini adam gibi yapabilecek daha doğrusu istediğim şeyleri tam yapabilecek bir matbaa var mı acaba? Ankara'dayım ben ama kargoya vermek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 renksan ucuza ve iyi yapıyor baya ama istanbul'da . Türmatsan da iyi , ankara da şubesi var görünüyor , ara konuş bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 İskitler'de Deniz Matbaa vardı yanlış hatırlamıyorsam, zamanında dergi bastırmıştık. İşini iyi yapan bir yer. Ama aradan 4-5 sene geçti, ne alemdedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Deniz matbaayı bulamadım ama diğerlerini araştırdım güzelmiş gibi teşekkür ederim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 matbaacı olarak yardım edebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar