Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola Droid RAZR


Kharon

Öne çıkan mesajlar

kendi basligini hakeden bi marka razr.

bugun saat 8 deki sunum beni cok buyuk beklentilere itmisti, tamamen celik kasa, yer yer kevlar kaplama, super amoled qHD ekran, 1.2ghz ti omap 4460, 7.1mm inceliginde falan derken masamin ustunde yanyana duran razr2v9 ve ip4 e goz gezdirdim. razr lar kullandigim onca cihaz icinde hala en saglami, en iyi iscilikli ve herseyiyle en $ik telefondu hala.
bunda da gidip heryerine koskocaman MOTOROLA , v.b. yazmazlar da eski Motorola M kanat logosunu kullanirlarsa diger razr lardaki gibi gayet keyifli bi telefon olur.

http://images.anandtech.com/galleries/1463/row1_1_575px.jpeg
http://images.anandtech.com/galleries/1463/row1_3_575px.jpeg
http://images.anandtech.com/doci/4979/ROci2rSDcqKIWURp_575px.jpg

edit: karsilastirma tablosu

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2011/10/screen_shot_2011-10-18_at_4.03.39_pm.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekran teknolojisi çok karışık geliyor bana takip edemedim, şimdi telefonlarda kullanılan en iyi ekran amoled mi? Ama bu da kendi arasında 5242323 farklı isme bölunuyor plus falan. özetle en iyisi hangisi.

ekranlar arası farkları gösterecek video,resim falan koyan olursa replerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

unlocked fiyatinin yazdigini gormedim ama kontrat fiyatlarini karsilastirirsak iphone kadar veya iphone dan biraz pahali olur heralde diye dusunuyorum. Bu incelige celik sase, yuksek kapasiteli pil, qHD ekran, LTE falan pahali seyler.

Ben 3.5inch civarinda daha sleek bisey gormek isterdim bu malzemeler ile, milyon tane 4.3inch, 4.5inch mobile powerhouse var zaten, insallah baska razr modelleri de cikar, donanim dusurmeden boyut dusurme yarisina tekrar girer yapimcilar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...