Aramis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 merhabalar ya basima cok ilginc bi sorun geldi.oyuna normal olarak giriyorum yazdiklarimi kimse goremiyo ve kendimde goremiyorum.formata kadar uzanan cozumler aradim ama bulamadim search den aramaya calistim fakat bulamadim yardimlarinizi acilen bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ultima online klasörünün içindeki uo.cfg dosyasını notepad ile aç orda Transmessage gibi kelimelerin karşılarındakileri off olarak değiştir. Sevgili Ümit....[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ultima Online makinada yüklü değil, bu nedenle yazılar tam aklımda değil.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 nebulada oynuyorsan küfür cezası yemiş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yok hayir nebula felan degil.yani hic bi serverda olmuyor.exile oyuncusuyum ordada olmuyo.kendi actigim spheredede olmuyo.herseyi denedim olmadi :) vallahi cok ilginc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tuşlar çalışıyomu yaff :p[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sorun halloldu uoyu baska bi cd den kurdum calisti.ama patch yapmadim acaba patchlemi alakali bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bunun çözümü uo içinde option-display(göz) - default ayar yapıldığında düzeliyor...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar