toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 GERGE said: Bizim apartmanda olduğunu duysam temizlenene kadar hepsi evden kaçarım. Ben üst kattayken en alt katta çıksa bile. Naptın abi ya. Kötüymüş senin durumun. Bu arada biriniz de adam gibi kurtulmanın yollarından bahsetmemiş lan. Hipnolar.
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi o sesi çıkartan tahta kurusu değil, bildiğin tahta kurdu. larva. tahta yiyor ibişler, kıtır kıtır ses çıkıyor. yapabileceğin tek şey var, kurdun bulunduğu tahtayı tespit edip değiştirmek. yerine takacağın tahta / kaplama vs. ürünlerde de fırınlanmış olanlarını tercih ediceksin, daha da ses duymazsın. genelde kavak vb. ucuz materyaller fırınlanmadan, üzerine vernik çekilip döşeme olarak kullanılıyor , hep ondan oluyor.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kurusu ya da kurdu iste ne haltsa artık. kirada oturuyorum, ev benim degil. parke sok tak yapamam. tam olarak yerini de tespit edemiyorum ki, yerde sesin geldigi yer belli ama hangi delikte kim bilir.
Öne çıkan mesajlar