Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat stilo

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi hayırlısı :)

bu arada sporting motoruyla senin motorun arasındaki fark çok az. İmkan varsa motoru yaptırabilirsin 120 bg oluyor. Headers ve çip değişikti yanılmıyorsam yine de sor ustana sen :)
Mesaj tarihi:
evet işlem tamam orjina kutuyu tamamen söktürk ve yerine 40 cm bir intake boru ve ucunada kn taktık inanılmaz bir ses elde ettik 4 lere kadar bir hırıldı 5.5 6.8 arası 2 katı vir vteck cığlığı yapıyor :)[signature][hline]Dragger.Org
Mesaj tarihi:
çok ciddi bir ses var hiç beklemiyodum 5000 devire kadar yükselen bir volumle hgt sesinin aynısı var 5.500 den sonrada kullakları sağır edici bir çığlık atmaya başlıyo vteck gibi 6.8 lere doğru inceliyor çığlığı zanten kopuyo olay orda[signature][hline]Dragger.Org
Mesaj tarihi:
Bende ilk kingdragon filtreyi taktığımda bayılmıştım sese. Sonradan egzost taktım onunla birleşince arkadan yaklaştığım arabalar hemen dikizden bakıo ne lan bu araba diye hahha. Halbuki 110 beygir 206 roland garros var altımda :D Dönüp bakıolar "haaa" diolar dönüolar önlerine gene. 3.5 cm apex yaylarıda taktım şimdi biraz daha uzun sürüo bakmaları :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Eylül 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

yaylarıda aldım 30 mm H&R ekimde takıcam yaylarıda ozaman biraz adam benzer

[Bu mesaj Ragnar tarafından 29 Eylül 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkalar torsiyonmu yoksa toplam 4 yaymı var arkada ? Yoksa 307 gibi arkalarda hem yay hem torsiyon mu var ?

Benim arabaya göre jep gibi kalmış senin araba ama anormal yüksek gibi göründü bizim 4 kapı stilo o kadar deil alla alla garibime gitti.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
yaylardan başka neler düşünüyosun otomobile?
bi de ankarada mıydın ya plakayı 06 görüyorum sanki?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
arkalar hidropnömatik süspansiyon + bağımsız yay.
Yüksek değil aslında 40 yanak lastik ve 17 jantla çamurluk araları boş duruyor onda yüksek gözüküyo. :)
buarada plaka 06 :) sapına kadar ankara :)
yaydan başka ön tarafta logo iptali ,çıkınca super sprint kit (manifoldan son susturucuya) ön tampon ızgaralarını değiştircem bula blirsem orjina spoiler falan fıstık :)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 29 Eylül 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İstanbula işin düşerse görüşürüz. Arkalar 307 gibin işte amortisör ile yay ayrı. O arabaya 19 da sığar ama iyice hantallaşır :D

Ben jantları değişmedim orginalleri duruo. Hiçde kötü durmuo. alırsam en fazla 15 alırım. Sen başka bişi yaptırcanmı arabaya ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...