Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Turu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Her şey çok masum başlamıştı. MSN de alexi ye "La ben nerde yaptırıyım bu piercing i" diye sorduğumda, gayet masum duygular içindeydim :) Alexi cmt günü beni piercing ini yaptırdığı yere götürebileceğini söyledi, ben kabul ettim. Saat 4.5 a karar verdik.
Bu sırada benim gibi kaşını deldirmek isteyen bir arkadaşım vardı Deniz diye, o ve erkek arkadaşı Melih i de çağırdım, birlikte hallolsun diye.

Neyse, cumartesi sabahı geldi, 2 kişi atladık Sabancı'dan shuttle a vardık taksime. Kahvaltı etmemiştik, aynısından bedava kuponlarımız da vardı, eşşek gibi kahvaltı ettik Pizza Hut'ta (bu arada insan bedava lan 2. si diye abartabiliyor :) ) ve nefes alamaz halde kalktık. Eski okulumdan birkaç arkadaşımla buluşacaktım, onları beklemeye başladım. Geldi 2 tanesi, yanlarında 1 adam daha getirmişler. Neyse sayımız 5 oldu, İstiklalde dolaşıyoruz, 2 eski okul arkadaşı daha katıldı bize. Ardından son arkadaş, yanında 4 adam 1 kızla geldi, 2 si Sabancı dan çıktı. Olduk 12. Sarayda tatlı yiyelim dedik, içeri girdik dışarı çıkamadık kalabalıktan ölüyoduk, baktık böyle olmucak Bolulu ya gittik. Tatlımızı yedik sonra sonradan gelen 5 arakdaş ayrıldı nargile içmeye. Biz biraz daha tur attık (Bu arada ben paso Alexi yi arıyorum, mesaj atıyorum adam telefonu açmıyor) sonra Alexi en sonunda telefonu açtı, "şimdi uyandım geliyorum" dedi. Gittik Burger King in önüne. Baktım Alexi arıyo, açtım telefonu. "Ben Burger King in önündeyim", "Ben de önündeyim" şeklinde birbirimizi farkedene kadar yüzyüze konuştuk :) Ardından Melih ve Deniz geldi, yanlarında Deniz'in kuzeni Hande. Bir de o ayrılan 5 kişilik gruptan Can diye bir arkadaş geldi. Alexiyle beraber 6 kişi tuttuk yarım elma nın yolunu. Yaptırdım ben piercing i, baya da güzel oldu Alexi saolsun ;) Diğer arkadaşlarla buluştuk bir cafede oturuyorlarmış. Alexi dedi hadi sizi Akdeniz e götüreyim, tamam dedik. Yolda Can, Cem diye bir arkadaşını aldı yanına.

İşte olay burada kopuyor zaten. Alexi bu andan itibaren yönetimi eline geçirdi ve tüm gece boyunca bize rehberlik yaptı :) İstiklale çıktık, biz hepimiz İzmirliyiz alışık değiliz öyle millet har har üstümüze yürüyor, o önde slalom yapıyo biz geride koşuyoruz falan :) Ara sıra dönüyor kafa sayıyor adam "Benim sorumluluklarım var diye" lol. Balıkçılar çarşısı (kesin yanlış yazdım) nı da zaiyatsız atlattıktan sonra Akdeniz e girdik, herkes birer Arjantin söyledi. Sırayla sayayım, soldan başlayarak sırayla : Hande, Umur (Alexi), Can, Cem, İlke (ben), Melih, Ayşe Deniz. Ayrıca 2 arkadaş bu resim sırasında bilet almaya gitmişlerdi konsere.

Neyse, arjantinlerin ardından konser sırasına doğru gidiyoruz, Alexi yine sayıyo, düzene sokuyo falan bizi :) Hande nin ayrılması gerekti, onu metroya kadar götürdü, geri geldi. Sonra sıranın boşluğundan yararlanıp içeri girdik. İçersi ana baba günü, söylediğine göre baya kalabalıkmış 1 ine göre. İlk başta bildiğiniz üzere akustik başladı zaten, wish you were here falan çaldılar. Bu sırada biz DİSTÖRŞIIIIIIIIIIN diye böğürüyoruz alkolün de etkisiyle hehe. Önümüzde falan birkaç kafa adam vardı, beraber yırttık onlarla ama nafile yani, herifler akustik devam ettiler ama çabuk bitirdiler iyiki. Sonra tepişmeye başladık, Angelica, flying, sleepless her biri çok güzeldi, bağırmaktan ses kalmadı. Ayrıca omuzlara çıkan tiplerden varsa aranızda acaip küfür yediler tarafımızdan :) Hele o arkadaki herifin "Omuzlardan inesin, birşeylere binesin inşallah!" diye bağırması komaya soktu beni :) Mal bi kız vardı paso omuzlarda, baya bi masrafa soktu bizi, madeni para attıra attıra :) Alexi ertesi günün de etkisiyle gebermek üzereydi, ayrıldı o 15-20 dakka kala bitmesine.

Aşağıdaki resimi tamamen bal sonucu çektim, tam çekerken projektör denk gelmiş, acayip bişi olmuş. Az kalsın siliyodum valla bu resim hayatını alexiye borçlu.

Biz de çıktık, taksimde vedalaşarak, ve ilk shuttle dolduğu için 2. shuttle ı 20 dakka bekleyerek okula yola koyulduk.

Çok güzel bi gün oldu, İstanbuldaki ilk maceramız :)

Special Thx to Alexi_Septimus

P.S. Bu adam 30 unu göremez böyle sigara ve içkiye devam ederse :)

P.S 2 Alexiden : Alexi akdeniz'den komisyon almamaktadır, her buluşmada milleti Akdeniz'e götürmesi tesadüftür.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)

Sosyal ağlarda paylaş

Tabi olm istanbul turuna götürülür, kişi başı 5 milyon :) İçkiler de bedava ohh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...