Memphis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 panpiler hoca ders notlarına kurulumunu falan koymus ama beceremedim bilen biri bana bi kısaca anlatabilirmi daha kod yazmaya baslayamadım 3. haftadayız ... bide okulda visual 2007 ye göre kurmuslar librarleri falan bunu baska bi IDE ye kurma sansımız yokmu mesela devc++ gibi cunku visual2007 kuriym dedim patladı resmen cok eski bu die triplere girdi benim windows7. ( denemedim biseyler yaptım ama hocanın yaptıgı gibi olmadı ) hiç arastırmayıp direk topic acmadım dll sini windows/systeme koydum librarlerini hangi ide de kullancaksam onun için arastırıp nereye koycamı buldum ama yinede beceremedim anlayan birinden personal yardım bekliorum
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 vs2010 kur. devcpp nedir ya yıl olmuş 2011.
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Dev c indir. Onun kendi install software olayindan indirebilirsin glut vs. Kendisi hallediyor her seyi.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 /Deacon onu yaptım bende, ama onda bi proje yapmadan compile edemiosun bide c kodu istio yani hocanin verdigi example lari öle basit bi sekilde compile edip üstünde denemeler yapamıorum
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Nasil ya? Ben yazin sirf opengl icin devc'de calismistim. Nehe'nin kodlari indirip editliyordum calisiyordu sorunsuz. Kodlar da c++'daydi.
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Memphis said: dll sini windows/systeme koydum librarlerini hangi ide de kullancaksam onun için arastırıp nereye koycamı buldum Bunları yaptıysan çalışması lazım zaten. vs'de sadece lib değil diğer kaynakları da tanımlaman gerekiyor, biliyorsun değil mi?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://cis.poly.edu/cs653/compile-new.html surdakilere bi bak, tekrar dene.
Öne çıkan mesajlar