Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Grand Final ( SİLİP ONFIRE)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Oymanq said:

Seaa said:

en zor rakibe karşı kılpayı kaybettin, senin geleceğin parlak :) moralini bozmazsan önümüzdeki maçlarda galibiyet(ler) alırsın bence.

en zor rakip mouz.mana.

adama moral verme mesajımı düzelttiğin için teşekkür ederim manayı tanımıyordum senin de yorumuna çok ihtiyacım vardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Seaa said:

Oymanq said:

Seaa said:

en zor rakibe karşı kılpayı kaybettin, senin geleceğin parlak :) moralini bozmazsan önümüzdeki maçlarda galibiyet(ler) alırsın bence.

en zor rakip mouz.mana.

adama moral verme mesajımı düzelttiğin için teşekkür ederim manayı tanımıyordum senin de yorumuna çok ihtiyacım vardı...

Moraldan sorumlu devlet bakanı sea. Adama sağlam moral verdin hee. 10 yaşındaki çocuk sanki sleeep.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Seaa said:

Oymanq said:

Seaa said:

en zor rakip mouz.mana.

Moraldan sorumlu devlet bakanı sea. Adama sağlam moral verdin hee. 10 yaşındaki çocuk sanki sleeep.

Forumun muhtarı, bundan böyle post atmadan önce sana sorarım! uygunsa postlarım. hani sen bundan sonra seninle muhattab olmam diyordun bundan 4-5 ay önce. bu sözünü de mi tutamadın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...