Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Grand Final ( SİLİP ONFIRE)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum ladder hepsini yenmisligim var ama mana harici cok iyi deiller
syz tam ladder abuser yani ondan oyun olman cok zor cheesele falan
manayı belki yenersin cheesele cunku baska türlü o adamı yenmek kolay deil bende yenerken gizli exp almıstım vs..
bigs oda syz gibi ladder abuser ama daha cok macro game e gecmeye calıusan zerglerden ( bl infestor vs )
elfi iyi gibi duruo ama o cocuk tam bi emo noob, en ufak bi abuse hareketinde triplere girip oyundan kopuo ladderda üst üste 3-4 kez yendim böle kafayı yiyip probeları falan yoluodu
ona kesinlikle cheese ama böle abuse cheese yani 2 gate zea + probe falan yolla cıldırsın
dier kroyu pek hatırlamıorum
onların hiç biriyle macro game oynayamzsın cunku hepsi timingli oynayan tipler yani dk 6 da sukadar dronum olmalı su dk da su olmalı falan filan
gl panpa çok büyük ayar alcan gibi bi his var içimde ya neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Balance konusundada doğruyu bulamadığın gibi kaç maç olduğunuda bulamamışsın sea. Şaşırmadım. (şaka lan gaza gelme :D)

Al sana linkler:

http://data.eswc.com/rules/2011/en/
http://data.eswc.com/rules/2011/en/ESWC_2011_STARCRAFT2_REGULATION_EN_1_01.pdf

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=272143

http://live.eswc.com/en/tournament/2011-starcraft-2-wings-of-liberty/groupstage/8

3maç olcak. bo3 yani. Bo5 ne zaten grupta 6 kişi var 10tane grup var sabaha kadar bitmez ozaman.

Rules:

Tournament
Dates: Friday, October 21 - Sunday, October 23 (complete schedule)
Game: StarCraft II
Patch: Latest version
Participants: 48
Game format: BO3 in groups and bracket - BO5 in finals
Format: Top2 from each group will go into a single elimination bracket.

Prizes
1. $26.000
2. $12.000
3. $8.000
4. $4.000
5-8. $2.000
5-8. $2.000
5-8. $2.000
5-8. $2.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000
9-16. $1.000

In total: $66.000

Maps
- GSTL GSL Terminus SE
- GSTL GSL Crossfire SE
- GSTL GSL Tal’Darim Altar LE
- GSTL GSL Crevasse
- TSL Metalopolis
- ESL Shakuras Plateau
- MLG Antiga Shipyard *new*

Not: Sleep gruptan çıkarsa 1000$ alıyor. Sccilere bir yemek vermesini talep ediyorum. Kabul edenler ,etmeyenler? Kabul edilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Seaa said:

turnuva sistemini açıklar mısın? ilk iki çıkcak grup içinde maçlar bo3 mü olcak 5 mi olcak, pooldan çıktıktan sonraki bracketsda winner loser brackets olcak mı? ve daha nice soru, siteyi inceledim bulamadım

oyman bir kısmını açıklamış, devamı için single elimination olacak, finale kadar tüm maçlar bo3,final bo5.

gruptan çıktığımda(çıkarsam demiyorum:P) bizim grubun 1.si şu grubun 2.sile , 2.si ise 1.sile eşleşicek
http://b1110.hizliresim.com/q/l/lqb.png
, grubun seri başları mana-elfi pvp olması büyük şans coin flipin yüksek olduğu bi matchup en az 1 el koparmayı düşünüyorum mana dan :P elfiyi alıcam, zaten ilk maç elfiyle , ikinci maç manayla, grubun nonamei olarak ciddiye alınmam karambolden gol atmayı planlıyorum. deny ladderdaki klasik t lerden easy win :P syz , bigs sert z ler ama bu aralar en çok pvz'me güveniyorum MADIRŞİP

en çok istediğim iki adam idra, Grubby'ydi gelmediler malesef :(
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası son 1 haftadır vize-okuldan izin-alışveriş üçgeninde sıkıştım replay bakabiliyorum bi iki de ellerin soğumaması için maç atabiliyorum. bugün eve 13:00 gibi gidicem 12+ saat sc2 ye focuslamayı düşünüyorum, dün akşam açıklandı zaten gruplar ondan hemen önce bir match history spylıcam pvp rakiplerim colos mu, blinkstalker mı veya zea-archon mu neye meyilli olduklarına bakıcam. Z rakiplerin muta / infestor / ultra 3lüsünden hangisine meyilli olduğuna bakıcam. T rakibin de mech/bio/1-1-1 durumuna bakıcam yani rakipin ne yapıcağını bilerek çıkmalıyım maçlara üç aşağı beş yukarı.

elleri sıcak tutup, aklımdaki taktikleri düzgün uygulayabilirsem birşeyler olabileceğine inanıyorum :) support için valla yapılabilecek ne var pek aklıma gelmiyor birden fazla oyun olduğu için sc2 streami ne sıklıkla döner bilemiyorum açıklanacakmış kısa sürede. Uzun matrajlı dönerse sc2 yayını bir barcraft yaparsınız :P
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

şey yapabiliriz, herkes silipin rakipleri izleyip gördüğü zayıf noktaları ve karşı taktikler üzerine tartışma başlatabiliriz.

esl de son replayler oluyor genelde girildise maçın repi, veya pro olanların gosugamers falan düşmüştür elbet turnuva maplerindeki durumlarına bakabiliriz topluca çok tatlı olur =D
Sosyal ağlarda paylaş

hacı bide dier yüzü var bu işin, tutupda hiç maç alamadan rezil noob gibi yenilip bizi orda ele rezil edersen ozaman külahları değişiriz..

o yüzden milleti gaza getirip yok " valla güzel olr replayi indirin calısalım falan " yok öle adam gibi git cheesini yap gel
ozaman
SONUNAA KADAR SLEEEEPppPp:Pp:pp !!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...