kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Normal mi bu uygulama . Gelen paket açıktı , kullanılmış cihaz belli . Çalışıyor takır takır bir sorun yok , yanlarında çizikler var sadece Sorunumda şuydu , açtığım topic kitlenmiş , oraya yazamadım Pati , topic ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 garantiden verdiysen sıfırını veriyorlar, eğer tamir edilebilecek gibiyse tamir süresince ikinci el bir ps3 veriyorlar idare et diye, eğer bundan memnun kalırsan tamam kalsın bozuk sizde bunu alıyorum diyebiliyorsun. Normal uygulaması böyle Sony'nin asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Yaslayalım kullanımışı gitsin demişler heralde. Yani çalışıyor sonuçta, hiç gır hür çıkarmıyayım . Belki bir sony ye mail atarım , böyle yaptılar , ne diyonuz dayı diye. Fifa indirip kurdum falan bi de , cihaz değişince onla da uğraşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kargocular 2 pes atmıştır nolcak sanki keyfine bak boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar