Rahan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu forumun modu var admini var mesajların üzerinde de şikayet tuşu var, kıl kapıyorsanız basarsınız. böle aheste aheste zevkli zevkli forum okuyacam ortamı bi anda geriyorsunuz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hayır benim anlamadığım cidden sizin canınız sıkılmış çünkü uğraşıcak bir olayınız kalmamış bana sarıyorsunuz olay burda... hayatımda hiç bir zaman kirlilik yapmadım kirlilik yapmamayada özen gösterdim ki git arama özelliğini kullan bakalım kaç kere bir sevincimi paylaşmışım ilk ve son oldu zaten bir daha bir şeyimi paylaşırsam ne olayım. kirlilik yaratıyoruz nasıl olsa.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 2Mblik hattın keyfi de başka oluyormuş :) Tavsiye ederim sizde hemen upgrade edin ADSLinizi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kaçadır onun fiyatıı[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ama bak seninkinden once boyle 3 mu 4 mu ne oldu... hepsi ayni seyi sooluyo. hatta aciklanmis nedeni, telekom olayin farkinda, denemeler yapiyo denmis. ne guzel sevinmissin, ama paticik <> icq, sen de biliyosun bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 takıl sen.. böleleri beni bumasa şaşarım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar