_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Hersey guzel tamam da bu karakterlerin hareketlerine gore aldiklari DS LS pointler tam olarak neye yariyor? Ben jedi knight olarak baslayarak Sith`e mi donusuyorum DS point aldikca bilen var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 darkside a geçince darkside deformasyonları olacak kotorlardaki gibi, onun dışında dark veya lightside olmana göre kullanıp kullanamayacağın itemlar var tamamen kozmetik olarak. grey de kalabiliyorsun istersen, stat vs olarak hiçbir etkisi yok tamamen görsel ve rp bazlı, faction değiştirmiyosun dark veya lightside olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 peki bi jedi knight olarak baslamis olsam dark sidea kaysam karakterim sith warrior ozellikleri mi kazanacak jedi knight yerine? faction degil ama class biraz degisiyo gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 işte sparkin dediğine göre sadece görsel bazlı, rp olarak değişiklik oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gameplay i hiç bi şekilde etkilemeyecek, sadece aligment gereksinimi olan itemları fark ettirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 peki storyde bi deişiklik olcak mı? ben jedi knight olarak başlayıp dark side kastıysam sürekli hala counsil gelip bana git şunu kurtar git anlaşmazlığı çöz de gel hadi bakalım dicek mi? hani rp bazlı dendiği için sordm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 soyle dusun Istedigin kadar dark side ol Jedi council senin dark side oldugunu anlayamaz... bkz. Palpatine ve Jedi saz orkestrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 itemdan baska bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://i.imgur.com/S1bDG.jpg misal dark side commando zırhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 anlamisam tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar