marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gorunce dilim uyustu red reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 belki kadınla birlikte yemişlerdir. yiyişmişlerdir. işteş fiil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bence bi gece kızın sevgilisi uyurken kız çadırdan kaçmış bu yamyamın yanına, bi güzel yiyişmişler. sonra sevgilisi kızı yanında göremeyince dolaşmaya çıkmış bunları bulmuş sarah bunu bana nasıl yaparsın derken psikopat olan kızmış oturup bi güzel yemişler sevgilisini de. sonra kız bu ülkesine kaçıp bu yamyamı satmış işte bu yaptı her şeyi diye, adam yamyam zaten kimse inanmaz. ama ben inanırım çünkü mantık hatası var. yamyam niye tecavüz etsin lan kız zaten sevgilisini daha önce öldürtmeye çalışmış tsunamiye yollayarak. hastir ginali benden önce yazmış ben ilk mesajı okuyup yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aquila said: afiyet olsun. shit ya sunu yazmak icin girmistim... kacinci oluo anasini satiyim bu akila... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 seni turkiye temsilcim olarak atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar