aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Hayatımda böyle MC'yi desteklemedim, verecek şimdi küskü gibi psy-blade'leri inşallah MC reis. Kanye West göslükleriyle dövecek MC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 zaten codeS'de olan biri kazanırsa ne oluyor peki? huk örneğin, adam zaten hali hazırda codeS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Top 3'e girenler arasında en üst sırada bitiren ve Code S'te olmayan kişi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İnanılmaz maç bizi bekliyor... Soru: Starcraft ta eğlenmek için ne yaparsınız? MC: İdrayı yenerim http://www.youtube.com/watch?v=Uz5lANxPifI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 toss biraz fazla op sanırım, hemen topicler açılsın ağlanmaya başlansınQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Keşke toplanıp barcraft yapsaymışız lan özendim resmen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oha barcraft iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 müthiş olmaz mıydı abi, canım çekti fotolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Böyle bir maça da Artosis ve Tasteless yakışır (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 LM söylediydi de işte organize etmedik pişman oldum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Son 4 büyük uluslararası turnuva: IEM Guangzho: Final ZvP IPL3: Final ZvZ IEM NY: Top 8'de tek Terran, yarı finaller ZZZP MLG Orlando: Top 4: 1T, 1Z, 2P Oyman "Terran OP genel müdürlüğü"nden istifa eder artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 terran o kadar imba herkez terrana calısmıs ondan dolayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 TvT'den gına geldi herkese (oyuncular da dahil) bırak da aylar sonra adam akıllı finaller izleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Yok ben şikayet etmiyorum, bence de çok iyi çeşitlilik olması ama bu sonuçlardan sonra da kimse gelip T OP demesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 T OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 KÜSKÜ DELIVERED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Tokat inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İdra içerde ağlıyor, adam rahat bırakmıyoki şöle 15 dk 4 base macro yapayım böhüüüüüü Edit 1: Göz yaşları insanı rahatlatırmış Edit 2: MC : Ağladı bi oyun verdim ama uzatmamak lazımmış Idra: Ya ben bu adamı niye yenemiyom, t op Sonuç : Değişmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 DENIED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 akti idta tokat geldi hakkatten de counter tokat geldi. kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oh be rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 MC BOSS RESPECT !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Gördük tokadı, gösterdi tokat nasıl olur MC. Direk nemesis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 p op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar