Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçemiz Ve Biz

Llama

Öne çıkan mesajlar

analmıs degılım bu ınsanları ya foruma yada ıcqdan yada msnden yazısırken neden araya ıngılızce kelımeler sıkıstırılar anlamam cok bıldıklerındenmı yoksa bana hava atmak ıcınmı bılmıyoruz dıye yada baska nedenımı var cozmus degılım cok sınırımı bozmaya basladı[signature][hline]Pazartesiden sonra askerim..
Sosyal ağlarda paylaş

abi onlar fakin fakin men yani ayrıca $imdi fak yazmadan ba$ka bi$iy yazsam yannı$ anla$ılcak. birde olayı oyle du$unmek lazım.
neyiz ve nerelerdeyiz?
bilemiyorum, $imdi
[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:

[Bu mesaj Quarthon tarafından 02 Ekim 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl neden Indenmealen trualist free-form modality in the context of a harmonic solo, the seeds were sown for a fusion of heresy and classical theory in free jugulator, or atonal but structuralist intestive baalizm . This same theoretical movement influenced the rise of Slayer-style chromatic melodies, becoming more articulated in the mastwork of Morbid Angel and explained from a jazz purist's view in Atheist.

Using a heavy basis of fusion jazz, Atheist twist high-speed progressive death metal riffs into a series of motifs which as a whole express a melody structurally as a series of themes centrally referent by degree of consonance of modal compatibility with an overall melody.
Yani The consequence of this exploratory and ambitious method is a wealth of potential notes and harmonies within which to play, allowing the alacritous expression of a fluid lead guitar style awake to fifty years of blues, jazz, rock and metal yet still alive on its own. Bunun en mantıklı acıklaması ise:Such is a fusion of metal theory sensu Black Sabbath-Judas Priest-Morbid Angel and jazz theory sensu Ornette Coleman, John Coltrane or Thelonius Monk.[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 02 Ekim 2004 04:33 tarihinde demiş ki:
Sen önce kendin Türkçe yazı yazmayı öğren,sonra ona buna laf at.

bugune kadar kac yazı yazmısım ve hep boyle yazmısım
bu kolaylık ve klavye kullanımı ıle alakalı nokyalama ısaretlerının yerını bıle bılmıyorum klavyede[signature][hline]Pazartesiden sonra askerim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 02 Ekim 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
bugune kadar kac yazı yazmısım ve hep boyle yazmısım
bu kolaylık ve klavye kullanımı ıle alakalı nokyalama ısaretlerının yerını bıle bılmıyorum klavyede

O zaman belkide o adamların kolayına ingilizcesini yazmak daha kolay geliyodur sanane? Noktalama işaretlerini ve "Türkçe" harflerini kullanmayı bilmeyen nickide İngilizce olan bi adamın,yabancı sözcük kullananlara laf söylemesi gerçekten gülünç. Bide utanmadan hep böyle yazarım diyosun. Önce kendimize bakalım...[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...