Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

cetintas said:

Yapılan şey sapıklık tabi.

Sapıklık: Normal olandan sapma durumu.
Normal olan: Doğal olan.

Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur?

Sen de normal değilsin. Sapık seni... Ayrıca doğal dediğin olayda kaç canlının hemcinsi ile ilişkiye girdiğini bilmeden neyin normal olduğuna karar vermek de 3D Led tv...

ulan bu mesajı şimdi gördüm.
sapık sensin terbiyesiz herif.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

hamsilipilav said:

iğrenç gelebilir abi gay adama da kadınla sevişmek iğrenç geliyordur ama sapkın sapık rezil diyemezsin ha rezillik var evet fuhuş olduğu için var toplum önünde bir bakanın fuhuş gibi yüz kızartıcı olan bir suça bulaşmış olması.

demokrasi var,özgürlük var. neden olmasın, istediğime istediğimi söylerim. tutup adamın suratına demedikten sonra 3üncü kişiler ile yaptığım söyleşide istediğimi söylerim.
sizi gidi demokrasinin anlamını işine geldiği gibi anlayanlar sizi.

nefret söylemi yapamazsın. ayrıca söylersen de söyle biz yetkili bir kurum değiliz sonuçta burada sen bir şey söyleyince insanlar da söylediğini yanlış bulduklarını söylüyorlar.

birde çok saçma mesajlar geliyor adam nekrofiliyle homoseksüelliği bir tutuyor falan daha da gelmem bu topağa
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Alakasız. Pedofili çocuk istismarı ve tecavüz karşının rızası olmadan olduğundan sapıklıktır. Nekrofili'de aynı şekilde

ya işte kafalar karışık.
şurada benimle hararetle tartışan adamlar, hepinizin var ya şu meşhur 50%den farkınız yok. aynısınız. kafanız kavramlarla karışmış. demokratlıkla faşistliği birbirine harmanlamışsınız. sapığın haklarını savunacağız diye sapıklığın tarifini yeniden yapıyorsunuz. bana göre(bak burada bana göre diyorum,aha altını da çiziyorum,koyu renklede iyice vurguluyorum,sizin gibi bir dayatma yok yani)kavram kargaşası yaşıyorsunuz. nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

vaperon said:

cetintas said:

Yapılan şey sapıklık tabi.

Sapıklık: Normal olandan sapma durumu.
Normal olan: Doğal olan.

Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur?

Sen de normal değilsin. Sapık seni... Ayrıca doğal dediğin olayda kaç canlının hemcinsi ile ilişkiye girdiğini bilmeden neyin normal olduğuna karar vermek de 3D Led tv...

ulan bu mesajı şimdi gördüm.
sapık sensin terbiyesiz herif.

abi ahahahahah sapıklıktır şudur budur diye saydırıp bunları deme özgürlüğüm var diyen adam kendisi aynı muameleyi görünce nasıl köpürüyor
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

ne yapayım, konuşmayı bilmeyen adamın biri bana açık açık sapık diyor diye yarabbi şükür diyip yüzümü mü sıvazlayayım? sen öyle mi yaparsın?
hayret ya.

Ya güzel kardeşim bunun doğrudanı arkadanı mı var . Madem birini böyle yaftalamak tatsız bir durum bak sen de sinirlendin.Niye insanları sırf senin gibi bir cinsel bakış açısı olmadığı için sapıklıkla yaftalıyorsun.Hiç ben onun iş görüşmesine gitmişken yapmasına sapık dedim hede hödö yapma sanki bu olmasa düşüncelerin değişicekti
Sosyal ağlarda paylaş

yok hoca...doğru ile yanlış bu kadar iç içe girmemeli. yanlış bu. sana göresi,bana göresi yok. sapıklığın sana göresi,bana göresi olmamalı. benim bir sapıklığım yok. hee,ite-köpeğe muhtaç olmadığım halde işçinin,memurun,köylünün hakkını savunduğum için ya da yağmurda,karda meydanda tirtir titremek pahasına haksız yere yargılanan yazarın,askerin,siyasetçinin hakkını savunduğum için kendi yakın çevremde ki insanlar dahil olmak üzere pek çok kişi yaptıklarımı bir çeşit sapkınlık olarak saydılar,nitelediler. bu anlamda ben de sapığım diyeyim de siz de rahatlayın. ama ne kadar zorlarsanız zorlayın, doğal olanla olmayan bir değildir. bir adamın-kadının cinsel tercihi o adamı-kadını bağlar. ama bu bizim o adamın-kadının cinsel tercihinin sapkın bir durum olduğunu söylememize engel değildir. insanların cinsel tercihlerine saygı göstermek farklı fakat yaptıkları eylemin doğal olmadığını söylemek de en az o insanların cinsel tercihlerine saygı göstermek kadar saygı görmeyi hak ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

neyin dogal olup olmadigina da sen karar veremezsin yalniz o da var.

doğal bal, doğal hıyar, doğal domates, doğal et, doğal süt, doğal yoğurt...

bunların doğal olduğuna nasıl karar veriyorsak aha cinselliğin ne şekilde olursa doğal olduğunu, ne şekilde olursa doğal olmadığını söyleyebiliriz. atlan deve değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...