Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

ırkla cinsel tercihi bir tutmak olmadı bence pek

burada kendinden olmayana ne kadar tahammül edebildiğin, onun tercihlerine ne kadar saygı gösterebildiğin konuşuluyor biraz da.

straight olup sırf "gay" olduğu için insanlara hakaret etmek, onların haklarını yok saymakla
türk olup rumlara/yahudilere/kürtlere hakaret etmekle onların haklarını yok saymak arasında fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

kimseye sapık dediğim yok,siz öyle diyorsunuz-bilinç altınızın oyunu mudur,nedir-?

cetintas said:

Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap.
Sapıklık zaten başlı başına rezillik.

demagojinin de bir adabı olmalı =)
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

cetintas said:

ama eşcinsel ilişki görüntüleri doğal yaşam koşullarına ve doğal yaşamın varoluştan bu yana geldiği gibi devam etmesine yürekten inanan insanlara iğrenç gelir,geliyor,gelecektir.

lol şimdi de yaratılışçı, muhafazakar oldu.

yok o senin YARATILIŞ ve VAROLUŞ arasındaki farkı bilmediğini gösteriyor. bir çeşit bilgi eksikliği durumu,sizin tarzınızla söylemek gerekirse cehalet.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Sparkcaster said:

pedofili niye sapıklık tecavüz niye sapıklık?

öncelikle başka bir insanın haklarına güç yoluyla saldırı olduğu için. tecavüzde bu açık pedofili de ise yaş farkından ötürü. herşey norm ehe ehe demeden önce antik çağlardan beri gelişmekte olan insanlık kültürüne ve insan hakları denen kavramlara bakmak lazım tabi. bunlar en genel geçer olabilecek kurallar toplamı olarak düşünülebilir ve bunların arasında homoluk iğrençtir diye bir önermeye rastlamadım

tamamda sizin mantığınıza göre tecavüze sadece suç diyebilirsin, sapıklık diyemezsin, pedofili de hakeza öyle
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

cetintas said:

kimseye sapık dediğim yok,siz öyle diyorsunuz-bilinç altınızın oyunu mudur,nedir-?

cetintas said:

Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap.
Sapıklık zaten başlı başına rezillik.

demagojinin de bir adabı olmalı =)

şöyle mi anlatayım size anlamanız için? komşuya misafirliğe giden adam bir ara telefonla konuşmak bahanesiyle öbür odaya gider ve o ne, 4 tane erkekle cinsel ilişki pazarlığı yaparken yakalanır...
şimdi bu adamın yaptığı sapıklık değil de nedir? ben adama doğrudan sapık demedim çünkü demediğim halde başıma gelecekleri biliyordum ama işte dilin kemiği yok ki, Türkçe'de net bir dil, neticede normal olan var, olmayan var, eşcinsellere anlayış göstereceğim diye normal olanla olmayanı mı karıştıracağım?

demagojinin de adabı falan olmaz. hele sizin tarzınızda yapılan bir tartışma da öğrendim ki adab falan yok,saldırın belden aşağıya saldırabildiğiniz kadar. ne adabı?
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

iğrenç gelebilir abi gay adama da kadınla sevişmek iğrenç geliyordur ama sapkın sapık rezil diyemezsin ha rezillik var evet fuhuş olduğu için var toplum önünde bir bakanın fuhuş gibi yüz kızartıcı olan bir suça bulaşmış olması.

demokrasi var,özgürlük var. neden olmasın, istediğime istediğimi söylerim. tutup adamın suratına demedikten sonra 3üncü kişiler ile yaptığım söyleşide istediğimi söylerim.
sizi gidi demokrasinin anlamını işine geldiği gibi anlayanlar sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...