fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bundan 2000 sene önce eşcinsel olmayan hırbo diyolardı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bide şu ''liberal'' kelimesini ota boka kullanmakta ota boka ''faşist'' demek kadar itici.Mesela ben marksist,troçkist biriyim ve çoğu sosyalist örgütlerde cinsiyetçilik ve lgbt mücadelesi yapar.Liberal mi olduk şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 troçkisti ilk defa duydum başka bi isim bulmak lazım ona çok zorlama olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 troçkisti ben çok duydum ama hiç merak edip bakmadım ne diye. komünist gibi bişi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 huun said: komünist gibi bişi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sparkcaster said: ırkla cinsel tercihi bir tutmak olmadı bence pek burada kendinden olmayana ne kadar tahammül edebildiğin, onun tercihlerine ne kadar saygı gösterebildiğin konuşuluyor biraz da. straight olup sırf "gay" olduğu için insanlara hakaret etmek, onların haklarını yok saymakla türk olup rumlara/yahudilere/kürtlere hakaret etmekle onların haklarını yok saymak arasında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ve çetintaş bu dediklerinin hepsini yaptı. hadi kuruyoruz linç güruhunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 off. konu baslıgı + postlar süper uyum bırakın gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: ama eşcinsel ilişki görüntüleri doğal yaşam koşullarına ve doğal yaşamın varoluştan bu yana geldiği gibi devam etmesine yürekten inanan insanlara iğrenç gelir,geliyor,gelecektir. lol şimdi de yaratılışçı, muhafazakar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: kimseye sapık dediğim yok,siz öyle diyorsunuz-bilinç altınızın oyunu mudur,nedir-? cetintas said: Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap. Sapıklık zaten başlı başına rezillik. demagojinin de bir adabı olmalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yok biz ona cetintas staylaa diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 throine said: cetintas said: ama eşcinsel ilişki görüntüleri doğal yaşam koşullarına ve doğal yaşamın varoluştan bu yana geldiği gibi devam etmesine yürekten inanan insanlara iğrenç gelir,geliyor,gelecektir. lol şimdi de yaratılışçı, muhafazakar oldu. yok o senin YARATILIŞ ve VAROLUŞ arasındaki farkı bilmediğini gösteriyor. bir çeşit bilgi eksikliği durumu,sizin tarzınızla söylemek gerekirse cehalet. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas ve harikalar diyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: ama eşcinsel ilişki görüntüleri doğal yaşam koşullarına ve doğal yaşamın varoluştan bu yana geldiği gibi devam etmesine yürekten inanan insanlara iğrenç gelir,geliyor,gelecektir. hayvanlarda eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 iğrenç gelebilir abi gay adama da kadınla sevişmek iğrenç geliyordur ama sapkın sapık rezil diyemezsin ha rezillik var evet fuhuş olduğu için var toplum önünde bir bakanın fuhuş gibi yüz kızartıcı olan bir suça bulaşmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ardeth said: Sparkcaster said: pedofili niye sapıklık tecavüz niye sapıklık? öncelikle başka bir insanın haklarına güç yoluyla saldırı olduğu için. tecavüzde bu açık pedofili de ise yaş farkından ötürü. herşey norm ehe ehe demeden önce antik çağlardan beri gelişmekte olan insanlık kültürüne ve insan hakları denen kavramlara bakmak lazım tabi. bunlar en genel geçer olabilecek kurallar toplamı olarak düşünülebilir ve bunların arasında homoluk iğrençtir diye bir önermeye rastlamadım tamamda sizin mantığınıza göre tecavüze sadece suç diyebilirsin, sapıklık diyemezsin, pedofili de hakeza öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 idilik said: cetintas said: kimseye sapık dediğim yok,siz öyle diyorsunuz-bilinç altınızın oyunu mudur,nedir-? cetintas said: Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap. Sapıklık zaten başlı başına rezillik. demagojinin de bir adabı olmalı =) şöyle mi anlatayım size anlamanız için? komşuya misafirliğe giden adam bir ara telefonla konuşmak bahanesiyle öbür odaya gider ve o ne, 4 tane erkekle cinsel ilişki pazarlığı yaparken yakalanır... şimdi bu adamın yaptığı sapıklık değil de nedir? ben adama doğrudan sapık demedim çünkü demediğim halde başıma gelecekleri biliyordum ama işte dilin kemiği yok ki, Türkçe'de net bir dil, neticede normal olan var, olmayan var, eşcinsellere anlayış göstereceğim diye normal olanla olmayanı mı karıştıracağım? demagojinin de adabı falan olmaz. hele sizin tarzınızda yapılan bir tartışma da öğrendim ki adab falan yok,saldırın belden aşağıya saldırabildiğiniz kadar. ne adabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Alakasız. Pedofili çocuk istismarı ve tecavüz karşının rızası olmadan olduğundan sapıklıktır. Nekrofili'de aynı şekilde. Eşcinsellikle bunları bir tutuyorsanız sokakta vs söylemeyin gülerler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya çetinadam yine sıvıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 neye göre kime göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hamsilipilav said: iğrenç gelebilir abi gay adama da kadınla sevişmek iğrenç geliyordur ama sapkın sapık rezil diyemezsin ha rezillik var evet fuhuş olduğu için var toplum önünde bir bakanın fuhuş gibi yüz kızartıcı olan bir suça bulaşmış olması. demokrasi var,özgürlük var. neden olmasın, istediğime istediğimi söylerim. tutup adamın suratına demedikten sonra 3üncü kişiler ile yaptığım söyleşide istediğimi söylerim. sizi gidi demokrasinin anlamını işine geldiği gibi anlayanlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bana göre heteroseksüellik sapıklık olsa ve benim gibi düşünen 70 milyon insan olsa bu ülkede straight ilişki sapıklık olarak anayasaya yazdırılırdı . O yüzden pek göreceliliğe takılmamak lazım sparkcaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hamsilipilav said: Alakasız. Pedofili çocuk istismarı ve tecavüz karşının rızası olmadan olduğundan sapıklıktır. Nekrofili'de aynı şekilde ölüden nasıl bir rıza göstermesini bekliyorsun? bazı ülkelerde suç değil bu arada ölü sevicilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar