Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

çetin abi bak şimdi.seni bağlıyolar bi yere.böyle filipinlerde gezerken yamyam rehber bağlıyo hatta.Dayıyo şırıngayla östrojeni.Bütün bünyede östrojen geziyo,sonra bırakıyor seni geri şehre hadi gez diye.Bakıyosun etrafta çok kaslı çok yakışıklı erkekler var,beni falan görüyosun kenarda çok kötü oluyosun.çok arzuluyosun.sonra bi gece çok çok çok yakışıklı bi erkeğe açılıyosun gidip (kıvanç tatlıtuğ).birlikte çok ateşli bir günah gecesi yaşıyosunuz.ertesi gün toplantım var çıkmam lazım diye işe gidiyosun.herşeyin aynı böyle,sadece artık hormonlarından dolayı pipipi seviyosun.sonra bir iki kişiye söylüyosun ben pipipi seviyorum diye,çok kötü dövüyolar seni."Benim hormonlarım böyle abi manyağın biri bana östro inject etti" diyosun,anlamıyolar yine dövüyolar.Ha flipinli sapık rehber ha doğuştan böyle.

benim yazılarımın sonu zayıftır.dersi kendiniz çıkarın
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

yok hoca...doğru ile yanlış bu kadar iç içe girmemeli. yanlış bu. sana göresi,bana göresi yok. sapıklığın sana göresi,bana göresi olmamalı. benim bir sapıklığım yok. hee,ite-köpeğe muhtaç olmadığım halde işçinin,memurun,köylünün hakkını savunduğum için ya da yağmurda,karda meydanda tirtir titremek pahasına haksız yere yargılanan yazarın,askerin,siyasetçinin hakkını savunduğum için kendi yakın çevremde ki insanlar dahil olmak üzere pek çok kişi yaptıklarımı bir çeşit sapkınlık olarak saydılar,nitelediler. bu anlamda ben de sapığım diyeyim de siz de rahatlayın

Bende darbeciler yargılansın diyerek karda kışta eylemlere katıldım.Anadilde özgürlük diyerek yürüdüm.Nükleer santraller kapatılsın diyerek eylem yaptım , taksimin ortasında bir hafta çadırda yaşadım mesele aktivistlikse bu forumda en aktivist insanlardan biriyimdir sanırım ama beni hiç bu yaptıklarım için sapkın olarak niteleyen olmadı.Çevren böyleyse ee bir yerde alt kültür üst bilinci oluşturuyor.

cetintas said:
ama ne kadar zorlarsanız zorlayın, doğal olanla olmayan bir değildir. bir adamın-kadının cinsel tercihi o adamı-kadını bağlar. ama bu bizim o adamın-kadının cinsel tercihinin sapkın bir durum olduğunu söylememize engel değildir. insanların cinsel tercihlerine saygı göstermek farklı fakat yaptıkları eylemin doğal olmadığını söylemek de en az o insanların cinsel tercihlerine saygı göstermek kadar saygı görmeyi hak ediyor.
Bak abi burda argümanını yapılanın kesin sapıklık olması üzerinden kurup bunu söylemek gayet normal asıl böyle düşünmemek ayıptıra getiriyorsun.Bende sana önce ''sapıklık'' kavramını sorguluyalım , nedir bunun mutlakiyeti diyorum.Bir kültüre sapık gelen diğerine normal gelmiştir tarihte.Bu kadar tartışmaya açık bir konu üzerinden bir gruba nefret söylemlerinde bulunman problem
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Marty said:

neyin dogal olup olmadigina da sen karar veremezsin yalniz o da var.

doğal bal, doğal hıyar, doğal domates, doğal et, doğal süt, doğal yoğurt...

bunların doğal olduğuna nasıl karar veriyorsak aha cinselliğin ne şekilde olursa doğal olduğunu, ne şekilde olursa doğal olmadığını söyleyebiliriz. atlan deve değil yani.

hiyarin dogal olup olmadigini anlamak icin, katki maddesi falan var mi diye bakariz heralde.
homosex dogal mi diye nasil kontrol ediyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah, şaşırtıcı. Benim ne anormalliğimi gördün ki? Normal olmayan şeyler sapık ya sana göre, senin mantalitene göre insanları değersizleştirmen, iğrençleştirmen ve kendini büyük görmen anormal. Ona istinaden dedim. Önce adabını bil de konuş, kaç yaşında adamsın, biz mi öğreteceğiz sana kime ne deyip demeyeceğini... Terbiyesizliğin de bir sınırı vardır. Ağzını topla, yok yere de germe artık insanları gereksiz ve saçma sapan topiklerinle.

LÜT
FEN...

Sadece komik oluyorsun, başkasına kendince uygun gördüğün düşünceleri aynen sana uyguladığımızda nasıl köpürüyorsan, yapmayacaksın. Yaparsan eğer sen de değersizleşirsin. Yaşından başından biraz utan be adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

çetin abi bak şimdi.seni bağlıyolar bi yere.böyle filipinlerde gezerken yamyam rehber bağlıyo hatta.Dayıyo şırıngayla östrojeni.Bütün bünyede östrojen geziyo,sonra bırakıyor seni geri şehre hadi gez diye.Bakıyosun etrafta çok kaslı çok yakışıklı erkekler var,beni falan görüyosun kenarda çok kötü oluyosun.çok arzuluyosun.sonra bi gece çok çok çok yakışıklı bi erkeğe açılıyosun gidip (kıvanç tatlıtuğ).birlikte çok ateşli bir günah gecesi yaşıyosunuz.ertesi gün toplantım var çıkmam lazım diye işe gidiyosun.herşeyin aynı böyle,sadece artık hormonlarından dolayı pipipi seviyosun.sonra bir iki kişiye söylüyosun ben pipipi seviyorum diye,çok kötü dövüyolar seni."Benim hormonlarım böyle abi manyağın biri bana östro inject etti" diyosun,anlamıyolar yine dövüyolar.Ha flipinli sapık rehber ha doğuştan böyle.

benim yazılarımın sonu zayıftır.dersi kendiniz çıkarın

şimdi bu adam da sapık.
herifin fantazisi çetin abisi çıktı,iyi mi?
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Marty said:

neyin dogal olup olmadigina da sen karar veremezsin yalniz o da var.

doğal bal, doğal hıyar, doğal domates, doğal et, doğal süt, doğal yoğurt...

bunların doğal olduğuna nasıl karar veriyorsak aha cinselliğin ne şekilde olursa doğal olduğunu, ne şekilde olursa doğal olmadığını söyleyebiliriz. atlan deve değil yani.

Ha?

Doğal derken canlıların(bitki/hayvan farketmeksizin bahsediyorum) refleksif,psikolojik veya içgüdüsel olarak etki altında kalmadan yaptıkları davranışlardan bahsediyoruz anladığım kadarıyla.
Bitkilerden ve hayvansal ürünlerden örnek vermişsin mesela katkı maddesi karışmamış doğada bulunduğu halini doğal kabul ederek konuştuğunu varsayıyorum da psikoloji konusuyla bağlantısını nereden kurdun diye merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...