piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 taksimdeydim gelmedin ne iş? yildirim kardeşim seni kırmamaları için banlanmayı göze aldım. sırf sen üzülme banlasınlar beni yeter ki. ha hala habere değilde sosisi yeme olayına güldüğümü anlamıyosanız aklınızdan şaşıyorum zaten.başlık bile belli " tecavüz aleti sosisi yedi" diyo belliymiş yani neye güldüğüm. ne kadar da istediğiniz şeyi görüp inanmaya alışmışsınız siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 moralfags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konu ile alakamız kalmadığı ve zaten tartışması dahi iğrenç bir olay olduğundan dolayı yetkilerimi kullanarak (ki hayvan gibi güçlerim var gerek maddi gerek manevi :P ) bu topiği kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar