Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bize katılın www.yonja.com dan üye olup bizim memedemmi kaşarları bölümüne gelirseniz cok sevinirim işte resmimiz... bekleriz...[signature][hline](_::_____::_)[Bu mesaj Erutan tarafından 30 Eylül 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Yeni trend de Yonja oldu gibi.. :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nasil giriyoruz guruba falan anlamadim ben kusura bakmayin.. bi aciklayin bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Gelmemmi :D[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Erutan, 30 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki: bize katılın www.yonja.com dan üye olup bizim memedemmi kaşarları bölümüne gelirseniz cok sevinirim işte resmimiz... bekleriz... ben nasil katliacagimizi anlayamadim.. benim icin bir dokuman hazirlarsaniz sevinirim. yalniz sahsima munazir olsun lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 oha. telif hkkı koyuyom walla. memetemmi kaşarları benden cıkmıstır.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=80259 copyrighted by elm@[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 niye heyecan yaptınki bu kadar :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 apche neden heyecan yaptım. insan bi der elma böle böle yapmıstı bi aralar diye. ama ismim bile geçmiyo. cok kırıldım . artık gerisini türk adaletine bırakıyorum :d[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bi keresinde üye olmuştum ama hiç incelemedim nasıl giricez oraya buraya[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ne alaka yaf? bizim arkadaşın adı memet memedemmi kaşarı diye şey açtık + senin topicten birazda etkilendim ne yalan söyliyim :)[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 erutanla aynı grupta olmaya karar veren arkadaşlara allahtan sabır diliyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Neyse...[signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Eylül 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abuk sitenin sabuk gurupları.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abuk sitenin sabuk grubuyuz yeter rahatladınızmı? böyle gereksiz yere mesaj atacaksanız atmayın daha iyi[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 saçmalama. böyle gereksiz topic açacaksan açma daha iyi o zaman..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 asıl sen saçmalama biz arkadaş arıyoruz[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 tamam sen ayarla herşeyi biz gelioz[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yaw disimmeyi birakin da nasil giriyoruz guruba ne yapmamiz gerekiyor onu bi aciklayin! bi daa sormicam haaa..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 anti pati(k) artık ismini tam bilmiyorum lütfen böle iğrenç ötesi espiri demeye dilimin varmadığı cumleler kurmazsan sevinirim.[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 vurun memedemmiyi kaçıyor!..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Darılmayın kızmayın ama az bir kesim dışında Yonja çok seviyesiz bir ortam. Matchmaking üzerine kurulu herşey ama liseli kız-erkek gruplaşmasının/atışmalarının ötesine gidemiyor. Bir kaç kaliteli insanda neden orada, ne yapmakta merak konusudur :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bizde zaten öylesine grup kurduk avaturk ve memedemmi kaşarları grubu kurduk bazıları hemen missilliyo bizi bilip bilmeden bu arada Avatarımız [signature][hline](_::_____::_)[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Ekim 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bide orkun var galiba daha bir uluslararası. Sonuçta farklı bir yere çıkacağını sanmıyorum gerçi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Erutan, 30 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: anti pati(k) artık ismini tam bilmiyorum lütfen böle iğrenç ötesi espiri demeye dilimin varmadığı cumleler kurmazsan sevinirim. espri yapmadım zaten neyse..[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar