Gosser Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 "roket adam" said: Gosser said: Abi bu kadar kasacagınıza, 3-5 belediye köy sitesine girin sql injection yapın zaten tc noları fln tutuyolar 2 dakikanızı almaz bunu yapmak kullanın ? SQL Injection tutosu yaz da yapalım. internette dolu tuto var sen zaten forumdaki ingilizceyi en iyi okuyan adamsın reyis, 2-3 tane string integer yöntemlerine fln bak bişiy degil 1=1 yani :D ha çok kasmayada gerek yok python yükle windowsa sqlmap çek tarat zaten manual veriyor sana ordan elle kolonları bula bula git çok mühimse yazarız ufak bişiy tc no bulmalık
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Dostum ben zaten biliyorum. Halka insin diye uğraşıyoruz burada. Bi tuto yaz bize sen.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yazalım roketçim örnekler ile açıklayalım :) ya o degilde hasta olucam sanırım böle halsizlik var üstümde yarında yabancı dil mülakatım var 14:30'da off pazara kadar evde yatıyorum yazarız ölmezsek heralde RAAT OLUN.! Akmerkez merkez rahat olsun herkez.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sccheissssse gute besssserung scheiiissssee öyleyse. şaka bi yana ben de çok detayını bilmiyorum, öğrenmeye üşeniyorum ama çıkıp biri gerçek bi örnekle anlatırsa oturur okurum yani. bekliyoruz öyleyse.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 isteyen cok kolay bulur napıcak tc noyu zaten alan adam
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Vpn de bunun için var zaten... Bir open vpn bulun. Kablosuza bağlanın. Tc girmeden openvpn'e bağlanın. Otellerde, otobüslerde, heryerde... It works like a charm. Biçes dont know bout my vpn.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 suc bu yazılanlar evet hmmm ctrl+c ctrl+v
Öne çıkan mesajlar