Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TC Kimlik Numarası İsteyen Ciddiyetçi Mecralara (Beleş Wireless gibi) Kandırıkçı Davranma Öğretisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Gosser said:

Abi bu kadar kasacagınıza, 3-5 belediye köy sitesine girin sql injection yapın zaten tc noları fln tutuyolar 2 dakikanızı almaz bunu yapmak kullanın ?

SQL Injection tutosu yaz da yapalım.

internette dolu tuto var sen zaten forumdaki ingilizceyi en iyi okuyan adamsın reyis, 2-3 tane string integer yöntemlerine fln bak bişiy degil 1=1 yani :D

ha çok kasmayada gerek yok

python yükle windowsa sqlmap çek tarat zaten manual veriyor sana ordan elle kolonları bula bula git çok mühimse yazarız ufak bişiy tc no bulmalık
Mesaj tarihi:
yazalım roketçim örnekler ile açıklayalım :)
ya o degilde hasta olucam sanırım böle halsizlik var üstümde yarında yabancı dil mülakatım var 14:30'da off

pazara kadar evde yatıyorum yazarız ölmezsek heralde RAAT OLUN.!

Akmerkez merkez rahat olsun herkez.
Mesaj tarihi:
sccheissssse gute besssserung scheiiissssee öyleyse. şaka bi yana ben de çok detayını bilmiyorum, öğrenmeye üşeniyorum ama çıkıp biri gerçek bi örnekle anlatırsa oturur okurum yani. bekliyoruz öyleyse.
Mesaj tarihi:
Vpn de bunun için var zaten... Bir open vpn bulun. Kablosuza bağlanın. Tc girmeden openvpn'e bağlanın.

Otellerde, otobüslerde, heryerde... It works like a charm. Biçes dont know bout my vpn.
  • Yeni Oluştur...