lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben çok ciddiyim. bana boşta hedef göster, 1 ay içinde ayarlarım, buraya da ss'li falan kanıtları koyarım. var mısınız iddiaya? ama boşu boşuna girmem. zaman harcayacağım, değecek biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 neyse yatıyorum ben. başvuracak arkadaşlar mesaj kutuma kızın sosyal medya hesaplarını bıraksınlar. kişisel temel bilgilerini versinler hesaplarında gözükmüyorsa. detayları, ödülümü nerede nasıl alacağımı daha sonra konuşuruz zaten. şimdi yatıyorum ben allah rahatlık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bence ztn uyuyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 rüyanın 2. kısmını da anlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 adam, bana kari bulun lan allahsizlar diyo kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hayır be. gerçekten şu aralar sıkışığım. üç beş bir şey, para olur, bir yemek olur, başka bir şey olur, ihtiyacım var. lütfen ilgili arkadaşlar mesaj atsınlar. topik sahibi de kusura bakmasın, ayıp oluyor. onun konusuna kendi işimi alet ettim bari ona da birkaç laf edeyim konu hakkında. kardeşim sen baştan aşağı yanlış gitmişsin, bu saatten sonra da o kızla %99 çıkamazsın. gerçekçi ol ve önüne bak. sana kız mı yok? (olmayabilir yalnız, bunu iyi düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aquila said: adam, bana kari bulun lan allahsizlar diyo kisaca. yok lan, ona para dökemem, zaten sıkışığım, iddiayı kazandığıma dair belgelemek için 1 kere buluşurum ucuz bir yerde o kadar, boş işlerle işim yok benim. yürek koyacak arkadaşları bekliyorum. 3-5 kuruş dedik ama gelip "panpa 10 lira atarım" falan diye gelmeyin, bozuşuruz. o kadar da değil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hadi bu sefer kaçtım, umarım güzel teklifler görürüm yarın akşam geldiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 SeaGle said: Nasıl yabani? Ormanda mı yaşıyor? Avlanarak mı besleniyor? Serengeti aslanı mı? http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41797_117375161611318_5757_n.jpg ahaha bu cevabın verilmesi lazımmış net ya da şu karikatür atılabilir https://lh4.googleusercontent.com/-h0WwnIUd0Bs/SiVsBKluiLI/AAAAAAAAEfI/oW4WQRdBA9k/s604/n620452086_1805676_2757039.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar