escape Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 selam gittigidiyordan ilk alışverişim bu onun için bi bilgi alıyım dedim. 1. hat için telefon tamam ama diğer hat için telefon alıcam ve hoşuma giden bir telefonun da burda piyasanın baya altında bir fiyatla satıldıgını gördüm. üstelik birsürü bu tarz ilan var cihaz 0 diyolar. nedir bunun olayı tam olarak? spot ve kutusu yolktur falan diyor yani normal piyasadan aldıgımız telefondna farkı ne olacak? http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-2330-CLASSIC-ORJINAL-CIHAZ-FIRSAT-FIYATI_W0QQidZZ45896380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 asıl telefon olarak bunu kullanacak kadar fakir olmadığını anlatmak için bu kadar kasmaa gerek yoktu mesajında. onun dışında adamın 500+ işlemi varsa ve ilanda iade kabledilmez gibi bi ibare yoksa al gitsin. zaten ucuz da bişimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 said: PİYASADAKİ OLAN TOPLAMALARDAN OLMAYIP bu cümle açıklıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok bunu söylemem gerekiydou cnkü yaklaşık 2 hafta önceleri falan smrtphone telefn için cırpınıyodum mobil cihazlar bölümünde :D 500 işlemi yok en cok 70 işlem falan var ve %99 falan hep memnuniyet. geri iade yoktur veya vardır da yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 satıcıyla konuş abi bence düzgünce sor neyi merak ediyosan. geçen başıma geldi olay, satıcı okuyarak alsaydın dedi yüzsüz yüzsüz, şikayet ettim yazmıyo ürün sayfasında bunlar dedim, müşteri hizmetleri de satıcıya sorsaydınız dedi ya..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 öle yapıyorum zaten ürünü almış insanlara mesaj atıyorum suanda. burdan medet umanda kabayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 PİYASADAKİ OLAN TOPLAMALARDAN OLMAYIP KESİNLİKLE ORJİNAL SIFIR CİHAZDIR demesi bile kıllanmak için eden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 valla gitti gidiyordan ÇOK alış veriş yapar olduk biz. En son Kütahyadan saç kurutma makinesi aldım, Buradaki en ucuz fiyatın 20 TL altına. Hemen hemen her alışveriş öncesi satıcıyla konuşuyorum. Bazen indirim istiyorum. Sonuçta da alıyorum ne ise o lazım olan. Bi "mavi yengeç" alamadım, satıcı düzgün cevap veremediği için. Sadece kıskaçlarını bağlıyoruz birbirlerine zarar vermesin diye, canlı ulaşıyor evinize falan yazdı. Sanki PET arıyorum, yiycem ben onu kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 MUADİL KUTUDA GÖNDERİLECEKTİR. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mavi yengeç yakalmıstık biz fethiyede ama yemedik bekledi koktu fln aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 adam 59 işlemde %100 olumlu yorum almış ve gönderilecek olan şeyleri yazmış. eğer güvenemiyorum diyorsan kargo geldiğinde kargocuyu beklet telefonu kontrol et orjinalliğini teyit et oyle al. eğer dediği şekilde değilse telefon, tutanak tuttur ve geri yolla. gittigidiyorada mesaj at. paranı geri iade etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Beyler olumsuz puan verebiliyor musunuz siz burada satıcılara? Delirtti beni bu site %199 haklı olduğum bir konuda yazdığım olumsuz yorumu ve - puanı sildiler, sonra alışveriş listemden tamamen sildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 gittigidiyordan teefon almak rus ruleti gibi neden dersen adam kayitli diye telefon satiyor. 2 ay sonra pasaporttan kaydi sildiriyor. Hop telefon senin elinde patliyor... aman dikkat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 acik arttirma sistemi yeniden gelmis :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 evet geldi ama sacma bir halde su anda fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1210550/saticiyla-ilgili-yorumumu-ve-puanim-siliniyor/wda5m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar