Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gittigidiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam

gittigidiyordan ilk alışverişim bu onun için bi bilgi alıyım dedim.

1. hat için telefon tamam ama diğer hat için telefon alıcam ve hoşuma giden bir telefonun da burda piyasanın baya altında bir fiyatla satıldıgını gördüm. üstelik birsürü bu tarz ilan var cihaz 0 diyolar.

nedir bunun olayı tam olarak? spot ve kutusu yolktur falan diyor yani normal piyasadan aldıgımız telefondna farkı ne olacak?

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-2330-CLASSIC-ORJINAL-CIHAZ-FIRSAT-FIYATI_W0QQidZZ45896380

Mesaj tarihi:
asıl telefon olarak bunu kullanacak kadar fakir olmadığını anlatmak için bu kadar kasmaa gerek yoktu mesajında.

onun dışında adamın 500+ işlemi varsa ve ilanda iade kabledilmez gibi bi ibare yoksa al gitsin. zaten ucuz da bişimiş.
Mesaj tarihi:
yok bunu söylemem gerekiydou cnkü yaklaşık 2 hafta önceleri falan smrtphone telefn için cırpınıyodum mobil cihazlar bölümünde :D

500 işlemi yok en cok 70 işlem falan var ve %99 falan hep memnuniyet. geri iade yoktur veya vardır da yazmıyo
Mesaj tarihi:
satıcıyla konuş abi bence düzgünce sor neyi merak ediyosan. geçen başıma geldi olay, satıcı okuyarak alsaydın dedi yüzsüz yüzsüz,
şikayet ettim yazmıyo ürün sayfasında bunlar dedim, müşteri hizmetleri de satıcıya sorsaydınız dedi ya..:(
Mesaj tarihi:
valla gitti gidiyordan ÇOK alış veriş yapar olduk biz. En son Kütahyadan saç kurutma makinesi aldım, Buradaki en ucuz fiyatın 20 TL altına.

Hemen hemen her alışveriş öncesi satıcıyla konuşuyorum. Bazen indirim istiyorum. Sonuçta da alıyorum ne ise o lazım olan.

Bi "mavi yengeç" alamadım, satıcı düzgün cevap veremediği için. Sadece kıskaçlarını bağlıyoruz birbirlerine zarar vermesin diye, canlı ulaşıyor evinize falan yazdı. Sanki PET arıyorum, yiycem ben onu kardeşim.
Mesaj tarihi:
adam 59 işlemde %100 olumlu yorum almış ve gönderilecek olan şeyleri yazmış. eğer güvenemiyorum diyorsan kargo geldiğinde kargocuyu beklet telefonu kontrol et orjinalliğini teyit et oyle al. eğer dediği şekilde değilse telefon, tutanak tuttur ve geri yolla. gittigidiyorada mesaj at. paranı geri iade etsinler.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Beyler olumsuz puan verebiliyor musunuz siz burada satıcılara? Delirtti beni bu site %199 haklı olduğum bir konuda yazdığım olumsuz yorumu ve - puanı sildiler, sonra alışveriş listemden tamamen sildiler.
  • Yeni Oluştur...