Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gittigidiyor


escape

Öne çıkan mesajlar

selam

gittigidiyordan ilk alışverişim bu onun için bi bilgi alıyım dedim.

1. hat için telefon tamam ama diğer hat için telefon alıcam ve hoşuma giden bir telefonun da burda piyasanın baya altında bir fiyatla satıldıgını gördüm. üstelik birsürü bu tarz ilan var cihaz 0 diyolar.

nedir bunun olayı tam olarak? spot ve kutusu yolktur falan diyor yani normal piyasadan aldıgımız telefondna farkı ne olacak?


http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-2330-CLASSIC-ORJINAL-CIHAZ-FIRSAT-FIYATI_W0QQidZZ45896380

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla gitti gidiyordan ÇOK alış veriş yapar olduk biz. En son Kütahyadan saç kurutma makinesi aldım, Buradaki en ucuz fiyatın 20 TL altına.

Hemen hemen her alışveriş öncesi satıcıyla konuşuyorum. Bazen indirim istiyorum. Sonuçta da alıyorum ne ise o lazım olan.

Bi "mavi yengeç" alamadım, satıcı düzgün cevap veremediği için. Sadece kıskaçlarını bağlıyoruz birbirlerine zarar vermesin diye, canlı ulaşıyor evinize falan yazdı. Sanki PET arıyorum, yiycem ben onu kardeşim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam 59 işlemde %100 olumlu yorum almış ve gönderilecek olan şeyleri yazmış. eğer güvenemiyorum diyorsan kargo geldiğinde kargocuyu beklet telefonu kontrol et orjinalliğini teyit et oyle al. eğer dediği şekilde değilse telefon, tutanak tuttur ve geri yolla. gittigidiyorada mesaj at. paranı geri iade etsinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...