Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spongebob Squarepants

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu ana kadar gördüğüm en güzel çizgi filmlerden biri.arkadaşlar lan çocukmusun diyor ama bence spongebob çocuklar için değil :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
o çocukmusun diyen arkadaşlar espiri ve çizgi film zevkinden yoksun insanlar bence :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
spongebob manyaktır ama çizimleri daha çok çocuklara göre olduğu için çizgi film den anlamayan kısım şekil yapıyor gerçi south parkada bebe çizgi filmi diyen var ama :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
ya bu konuda 4-5 topic açılmıştır
bende 4-5 kez aynı şeyi yazmışımdır
sponge bob şahanedir, harikadır, mükemmeldir, çok komiktir.
cidden bayılıyorum.
neyse şimdi anti-denizgergedanı şortu almam lazım:)[signature][hline]I have no options left again.
Mesaj tarihi:
ben pek niko kuşağında izleme şansı bulamıom mtv de verio ordan izliom biraz zor oluo ama anlios yinede[signature][hline](_::_____::_)
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 25 Eylül 2004 10:19 tarihinde demiş ki:
spongebob manyaktır ama çizimleri daha çok çocuklara göre

Ben katılmıyorum çünkü çizimler sırasında verilen yüz ifadeleri oyle her çocuğun anlayabileceği kadar basit değil . Spongebob dan Dragon ball z kadar zevk alıyorum kesinlikle mükemmel[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
nikelodeon da bugun bombaydı ya sünger bap

krusty yine yıkıo ortalığı 1 milyonuncu doları cok komik yaa azuhah midyeye kaptırıo parayı süper sonunda dioki

(K:krusty S:spongbob Sp:songebilmemne :D hatırlayamadım ismini)
K:hey cocuklar
S:hey bay yengeç yaşıyorsunuz
Sp:midyeden kurtulmayı nası başardınız?
K:Bi anlaşma yaptık
S:nası bi anlaşma?
K:Fazla önemli değil

Herif 1 doları almış sadece kafa var ueuheuh koptuydum gülmekten ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
  • Yeni Oluştur...