kavun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 şu ana kadar gördüğüm en güzel çizgi filmlerden biri.arkadaşlar lan çocukmusun diyor ama bence spongebob çocuklar için değil :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 o çocukmusun diyen arkadaşlar espiri ve çizgi film zevkinden yoksun insanlar bence :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
kavun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 t-shirt var bende onu giyiyorum tip tip bakıyorlar :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hiç biri izlememiştir onu bahsine girerim ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 spongebob manyaktır ama çizimleri daha çok çocuklara göre olduğu için çizgi film den anlamayan kısım şekil yapıyor gerçi south parkada bebe çizgi filmi diyen var ama :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hede 1 Hede 2 Hede 3 Hede 4[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya bu konuda 4-5 topic açılmıştır bende 4-5 kez aynı şeyi yazmışımdır sponge bob şahanedir, harikadır, mükemmeldir, çok komiktir. cidden bayılıyorum. neyse şimdi anti-denizgergedanı şortu almam lazım:)[signature][hline]I have no options left again.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bob olsaydı arardı.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu konuda bayağı bir topic vardı diğer topiclerden devam edersek daha iyi olur
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sünger bap rulz olm süper izleyin Krusty piskopat :)=[signature][hline](_::_____::_)
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 muhteşemdir... ayrıca çok güzel seslendirilmişlerdir (türkçe)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
kavun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 mtv'de gösteriyor artık.orjinal seslendirme süper :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben pek niko kuşağında izleme şansı bulamıom mtv de verio ordan izliom biraz zor oluo ama anlios yinede[signature][hline](_::_____::_)
che Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 mtv dekide güsel ama bence türkce de güsel seslendirmis adamlar!!![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Bellow, 25 Eylül 2004 10:19 tarihinde demiş ki: spongebob manyaktır ama çizimleri daha çok çocuklara göre Ben katılmıyorum çünkü çizimler sırasında verilen yüz ifadeleri oyle her çocuğun anlayabileceği kadar basit değil . Spongebob dan Dragon ball z kadar zevk alıyorum kesinlikle mükemmel[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bence de harika.[signature][hline]Allah kahr bela..
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mükemmel bir çizgi film.Ya ben ordaki yengeç varya ona bayılıyorum tam adi bir tip..
kavun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 krusty :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nikelodeon da bugun bombaydı ya sünger bap krusty yine yıkıo ortalığı 1 milyonuncu doları cok komik yaa azuhah midyeye kaptırıo parayı süper sonunda dioki (K:krusty S:spongbob Sp:songebilmemne :D hatırlayamadım ismini) K:hey cocuklar S:hey bay yengeç yaşıyorsunuz Sp:midyeden kurtulmayı nası başardınız? K:Bi anlaşma yaptık S:nası bi anlaşma? K:Fazla önemli değil Herif 1 doları almış sadece kafa var ueuheuh koptuydum gülmekten ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Öne çıkan mesajlar