SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Yılmaz Özdil - Sen kalem ol ben de kâğıt yaz birader imzalayayım said: Sen kalem ol ben de kâğıt yaz birader imzalayayım Ve, üç yıla kadar hapis cezasıyla dava açtılar Volkan Konak’a. * Ha bu da madalya olsun... Adam gibi adam’a. * Kıllanıyorlardı nicedir... Ses yasağı yüzünden konserini yarıda kesmek zorunda kalınca, dellenip, “mekân benim olsa, denizden gelip ses ölçenleri denize atardım” demesini fırsat bildiler. Davayı yapıştırdılar. * “Sanatçık” olmadı çünkü o. Sanatçı olmakta ısrar ediyor. * “Sanatla uğraşan insan, dalkavuk olmamalı” diyor. Kula kulluk edeni, ülkesinin işgal edilmesini umursamayanı, bağımsızlığın kıymetini bilmeyeni “sığır”a benzetiyor. * “Mustafa Kemal’i sevmeyenle ahbaplık etmem” diyor . “Neymiş, bazıları Anıtkabir’i ziyaret etmiyormuş, aman etmesinler, onlar girerse Anıtkabir’i dezenfekte etmek lazım” diyor. * “Türküleri gibi asil Anadolu insanını kullanan, ırkçı, dinci faşistler beni dinlemesin” diyor. “Yere tüküren, kadın döven, ambulans geçerken tüyleri diken diken olmayan, dinlemesin.” * Saraylara yılışmıyor. * Mertçe söylüyor. Söylemediği sözleri, sanki söylemiş gibi yazıyor tetikçiler... İftira atıyorlar. Hedef haline getiriyorlar. Gülüyor... “Kayanın arkasına saklanıp ateş edercesine” diyor. * Pes etmek yok kitabında. “Karamsar olmayın, çok kalabalığız, bu tipler çürüyen diş kadar kısa ömürlü” diyor. * Parayla satın alamıyorlar onu... “Al şu balyaları, reklamımızda oyna” dediler, “yürüyün anca gidersiniz” dedi. Yunus Emre’nin “paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil” felsefesiyle yaşıyor. Babasını kaybetmiş 50 yetim çocuğu okutuyor. “Babaları yoksa, amcaları olurum” diyor. * Sen kalem ol ben de kâğıt yaz beni yarim yarim çiz beni yarim yarim çöz beni yarim diyor off diyor offf. * E hapis istenir tabii ona... Ha bu dava da madalya olsun adam gibi adam’a. Pek sevmem ama tebrik ettim volkan konağı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yılmaz ozdile verilen paranın yarısına calısırım herif bildiğim lise donem odevi çakalı ya fontu buyut double space yap sagdan soldan ufalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ses yasağına karşı çıkan adama bile başlıyorlar atatürk sevgisinden övmeye ondan sonra millet dalga geçince tatava. Bir yandan da hürriyet gibi bir gazetenin yazarının faşistliğe karşı savaşveriyor falan diye birini övmesi de ayrı komedi, yıllardır okuyoruz görmüyoruz sanki sizin zamanında yazdığınız yazıları unuttuk hepsini. Ne kadar basit işlermiş meğer bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 BonePART said: yılmaz ozdile verilen paranın yarısına calısırım herif bildiğim lise donem odevi çakalı ya fontu buyut double space yap sagdan soldan ufalt offtopic Bu muhabbet de hic kurtarilamayan memleket hikayesi gibi ha. E tamam abi. Az yaziyor, alani kotu kullaniyor, sacma sapan bosluklar veriyor da sen ben takildikca duzelecek bir sey degil. Ben rahatsiz olmam mesela genelde bu adamin yazi tarzindan ama su yukardakinin suyu cikmis, beni bile rahatsiz etti. Lakin yapacak bir sey yok. Sikayet etmek faydasiz. Madem oyle gecelim yazinin ne kadar lise ogrencisinden cikma oldugunu, icerigini tartisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bu arada hukumet ve yandaslari super calisiyor. Entel dantel aydin ve gormus gecirmis kitle de super yag suruyor ekmeklerine. Gidip dava acan kesin oyle bir zekidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yav volkan konak'a albüm kapağındaki fotoğrafın telif hakkı ve izinsiz kullanımı dolayısıyla dava açmışlardı bu yözdil'in yazdıklarıyla ne ilgisi var ben hiç anlamadım? başka bir nedenden mi açmışlar gene başka bir dava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 O albüm kapağı olayı farklı ya, eski bi fotoyu kullanmış da fotodakiler de dava açmış işte iznimiz yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 "Volkan Konak" said: “Denizden gelip ses ölçenleri denize atıp, aletlerini de bir yerlerine yerleştirirdim” dediği iddia edilmişti. Dediği söyleniyor dava da resmi görevliye hakaret davası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar