Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Evet kizlar, peyzaj mimari lazim. Saglam bi yakinimizin sirketine lazim. Cok seyahat edecek, ihalelere falan girecek bizimle, dolayisi ile erkek olmasi daha iyi olur. Ufak tefek peyzaj isleri degil, genelde belediyelerin peyzaj ihalelerine falan giriliyo. Guvenilir yada tanidik birisi olmasini istedigim icin öncelikle buradan soruyorum. Ucret ve sartlar nasil olur bilmiyorum, ama direk sirket yöneticisi ile görusturecegim kendisini. Deneyimli olursa cok daha iyi olur, varsa bizden peyzaj muhendisi arkadas, cv'si ile bana ulasabilir. Ha birde istanbuldan olursa dahada iyi olur. Edit: Muhendisi mimar olarak degistirdim, netekim muhendisligi degil, mimarligi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 peyzaj muhendisi ne lan shudfuhasfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bununda mı mühendisliği vardı... kolay gelsin sana da bulunur umarım iyi biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 su altı peyzaj mühendisiyim olur mu ciddiyim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 peyzaj mimarı ile mühendisi farklı dallar mı oluyor? mantıken öyle olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu ay içerisinde bu patiye gelen 3. bayan arayan iş ilanı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DXacoEksB6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 zeper said: bu ay içerisinde bu patiye gelen 3. bayan arayan iş ilanı :=) bayan aramiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 he ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sağol cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 paticik, iş ve işçi bulma kurumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Haci ben isin direk basinda degilim, bölumu mimarlikmidir, muhendislikmidir bilmiyorum dolayisiyla. "Peyzaj muhendisi ariyoruz, guvendigin birisi varmi?" diye sorduklari icin muhendisi diye yazdim. Mimaridir, muhendisidir bilemicem, bu isin okulunu okumus birini ariyorum olay bundan ibaret. Guvenilir birisi olmasini istedigim icinde buraya önce yazdim, okudugunuzu bikerede anlayabilen insanlarsiniz, daha fazla anlam cikarma cabalarina gerek yok. Bayan aramiyoruz, özellikle cok seyahat edecegi icin ve devlet ihalelerine falan girildigi icin erkek olmasi daha iyi bizim icin. Okudugunuzu anlayin, anlamamazliktan gelmeyin. Fistan said: su altı peyzaj mühendisiyim olur mu ciddiyim ama Valla bilemiyorum onu, bi soram belki öyle biseyde lazim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ben mimar mühendisiyim, her türlü işi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sen ölümbıçağısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Deathblade said: Ben mimar mühendisiyim, her türlü işi yaparım. Bos troll cabalari bunlar, bari kaliteli biseyler yapinda gulelim :) Hani bok var gibi herseyi trolleme cabasina girmenin alemi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=DXacoEksB6E Ben bu adamı sevdim, en azından dürüstçe bilmiyorum diyor, bizim şeerli takımı gibi bilmediği konuda atmıyor kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Agalar ziraat muhendisi de olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Benim dayım (gerçek) var, yılların peyzajcısı ama o da şimdi yerleşik düzene geçmeye çalışıyor, çok gezmekten bıktı gibi. Yoksa tavsiye edebilirdim. Peyzajcılara bıyık altı gülmeyin, işi bilen ve seven çok güzel paralar kazanıyor. Eskiden dayımın sınıfı 30 erkek 2 kız 1 karışık vardı şimdi durum 30 kız 2 erkek 1 karışık oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 karışık ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 karışık demirbaşmış baksana hala orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Korax said: Evet kizlar, peyzaj mimari lazim. Saglam bi yakinimizin sirketine lazim. Cok seyahat edecek, ihalelere falan girecek bizimle, dolayisi ile erkek olmasi daha iyi olur. Ufak tefek peyzaj isleri degil, genelde belediyelerin peyzaj ihalelerine falan giriliyo. Guvenilir yada tanidik birisi olmasini istedigim icin öncelikle buradan soruyorum. Ucret ve sartlar nasil olur bilmiyorum, ama direk sirket yöneticisi ile görusturecegim kendisini. Deneyimli olursa cok daha iyi olur, varsa bizden peyzaj muhendisi arkadas, cv'si ile bana ulasabilir. Ha birde istanbuldan olursa dahada iyi olur. Edit: Muhendisi mimar olarak degistirdim, netekim muhendisligi degil, mimarligi varmis. Liseden bi arkadaşımın abisi peyzaj mimarıydı , kendileri bi ara ihalelere falan giriyorlardı ama şu an napıyor bilmiyorum . İstersen ulaşmaya çalışayım , ciddi ve güncel birşeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 peyzaj mimarlığı çoğu üniversitede ziraat fakültesinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tamam neyse trolle gerek yok. yeterince var zsaten. umarım bulunur aranılan eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Cevap veren arkadaslara tesekkurler, pm ile ulastim. Isler gayet ciddi evet, dedigim gibi genelde devlet ihalelerine girildigi icin 20-30 bin liralik islerle falan ugrasilmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar