Lamrowner Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Arkadaslar ben simdi sphere 55 i indirdim sonra gerekli duzenlemeleri serverin portunu falna ayarladim sonra bir login.cfg dosyasi buldum garip bir ekran geldi C// diye sonra oraya notepad yazdim tabi olmadi:).Bu yuzden kendim bi notepad actim ismini login.cfg yaptim sonra oraya serverin ip ve portunu yazdim client 2.0.3 e gorede ayarladim ve clienti acip girmeye calistim fakat olmadi server acilmadi hala client couldnt connect d1yor yardimci olursaniz sevinirim.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ilk bulduğun orjinal login.cfg yi silmediysen tek tıkla shifte basılı tut ve birlikte aç diyerek notepad i seç veya worpad i seç loginserver=127.0.0.1,2593 yap bitane sadece bu kalsın dosya içinde save et kapat sonra girmeyi dene[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ordaki tum yazıları sil ve, loginservers=burayada Ipyi yaz. kerhuzad'ın yazdıgını gormedim :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net [Bu mesaj Neronn tarafından 01 Ekim 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Neroon loginservers değil loginserver olacak. // Klasik klone shard Loginserver=127.0.0.1,2593[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
Lamrowner Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya searchden log1n cfg y1 buldum ustune bir kez tikladim ve shifte bastim degisen bir sey olmadi
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 login cfg ye tıkla sonra shifte basılı tut ve login cfg yi mouse un sağ tuşuyla tıklayarak birlikte aç de anlatamaıyorum gösterebilsem çok basit bişey ama[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn
Neron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Xharloan, 01 Ekim 2004 18:09 tarihinde demiş ki: Neroon loginservers değil loginserver olacak. // Klasik klone shard Loginserver=127.0.0.1,2593 Loginservers'da oluyor denemeden yazma !
Öne çıkan mesajlar