Lamrowner Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Arkadaslar ben simdi sphere 55 i indirdim sonra gerekli duzenlemeleri serverin portunu falna ayarladim sonra bir login.cfg dosyasi buldum garip bir ekran geldi C// diye sonra oraya notepad yazdim tabi olmadi:).Bu yuzden kendim bi notepad actim ismini login.cfg yaptim sonra oraya serverin ip ve portunu yazdim client 2.0.3 e gorede ayarladim ve clienti acip girmeye calistim fakat olmadi server acilmadi hala client couldnt connect d1yor yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ilk bulduğun orjinal login.cfg yi silmediysen tek tıkla shifte basılı tut ve birlikte aç diyerek notepad i seç veya worpad i seç loginserver=127.0.0.1,2593 yap bitane sadece bu kalsın dosya içinde save et kapat sonra girmeyi dene[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ordaki tum yazıları sil ve, loginservers=burayada Ipyi yaz. kerhuzad'ın yazdıgını gormedim :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net [Bu mesaj Neronn tarafından 01 Ekim 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Neroon loginservers değil loginserver olacak. // Klasik klone shard Loginserver=127.0.0.1,2593[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamrowner Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya searchden log1n cfg y1 buldum ustune bir kez tikladim ve shifte bastim degisen bir sey olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 login cfg ye tıkla sonra shifte basılı tut ve login cfg yi mouse un sağ tuşuyla tıklayarak birlikte aç de anlatamaıyorum gösterebilsem çok basit bişey ama[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Xharloan, 01 Ekim 2004 18:09 tarihinde demiş ki: Neroon loginservers değil loginserver olacak. // Klasik klone shard Loginserver=127.0.0.1,2593 Loginservers'da oluyor denemeden yazma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar