Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows 7 unidentified network sounu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 saattir internette dolaniyorum; yiginla sey denedim bi anakartin ustune yumurta kirmadigim kaldi ama problemin cozumunu bulamadim.

Mesele sudur ki suan kullandigim networke bagli bi bilgisayar daha var ancak onda modeme baglandiktan sonra baglanti icin unidentified network diyor ve internete baglanmiyor. Bu problemi nasil cozerim acaba buradan yasayip da cozmu olan var midir? Internette yiginla sey yazilmis hicbiri ise yaramadi.
Mesaj tarihi:
sık sık başıma geliyordu bu da benim ama kesin çözüm bulamamıştım.her sabah açtığımda aynı nane.ağ bağlantılarımdan devre dışı bırakıp sorunları gider yapıyorum her defasında.
Mesaj tarihi:
Wi-fi ustunden erisim kapali olabilir modem ayarlari icerisinden.

Baglandiktan sonra kopuyorsan ya sinyal sorunudur. Kablo ise kablo zedelenmistir ya da cok uzundur.
Mesaj tarihi:
wireless baglanirken oluyor bu olay. suan kullandigim bilgisayarla da wireless baglantiyla bagli ama internete erisebiliyorum. bu bilgisayarda xp yuklu isletim sistemi olarak.
Mesaj tarihi:
bu sorunu 1-2 ay önce çözmüştüm. win7 bağlanıyordu ama xp bağlanmıyordu. hatırlarsam söylerim. sdf

bağlanmak istediğin ağın özellikleriyle ilgiliydi galiba. bağlanamadığın makinede bir şeyi değiştiriyordun bağlanan makinedekiyle aynı yapıyordun ama ne onu hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
di said:

Elle IP vermeyi denedin mi ? DHCP siciyor olmasin ?

internetteki çözümlerden biri de oydu abi, ipconfig falan çekip doğruca girdim i.p.leri ama yine düzelmedi.
  • Yeni Oluştur...