Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1 saattir internette dolaniyorum; yiginla sey denedim bi anakartin ustune yumurta kirmadigim kaldi ama problemin cozumunu bulamadim. Mesele sudur ki suan kullandigim networke bagli bi bilgisayar daha var ancak onda modeme baglandiktan sonra baglanti icin unidentified network diyor ve internete baglanmiyor. Bu problemi nasil cozerim acaba buradan yasayip da cozmu olan var midir? Internette yiginla sey yazilmis hicbiri ise yaramadi.
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sık sık başıma geliyordu bu da benim ama kesin çözüm bulamamıştım.her sabah açtığımda aynı nane.ağ bağlantılarımdan devre dışı bırakıp sorunları gider yapıyorum her defasında.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 wireless sifresini dogru yazmama ragmen modem in sayfasina erisemiyorum browserdan. limited access diyor
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Wi-fi ustunden erisim kapali olabilir modem ayarlari icerisinden. Baglandiktan sonra kopuyorsan ya sinyal sorunudur. Kablo ise kablo zedelenmistir ya da cok uzundur.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 wireless baglanirken oluyor bu olay. suan kullandigim bilgisayarla da wireless baglantiyla bagli ama internete erisebiliyorum. bu bilgisayarda xp yuklu isletim sistemi olarak.
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Elle IP vermeyi denedin mi ? DHCP siciyor olmasin ?
throine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu sorunu 1-2 ay önce çözmüştüm. win7 bağlanıyordu ama xp bağlanmıyordu. hatırlarsam söylerim. sdf bağlanmak istediğin ağın özellikleriyle ilgiliydi galiba. bağlanamadığın makinede bir şeyi değiştiriyordun bağlanan makinedekiyle aynı yapıyordun ama ne onu hatırlamıyorum.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 di said: Elle IP vermeyi denedin mi ? DHCP siciyor olmasin ? internetteki çözümlerden biri de oydu abi, ipconfig falan çekip doğruca girdim i.p.leri ama yine düzelmedi.
Öne çıkan mesajlar