Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bloklar yan yana. 1 tane makina b blokta diğer makina a blokta. bloklar bitişik. şimdi ben kablonet kullanıyorum. bu iki bilgisayarı neyle birleştirebilirim? ne önerirsiniz vs.?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 12) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Cat 5 E :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 :) cat hmm online değil galiba..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 12) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 wireless olabilir.. yada 100-200 metrelik bluetooth'lar var.. gecici bir cozum olabilir sizin icin..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Evleriniz birbirini görüyor ise en mantıklısı wireless ile birleştirmek. Kablo çekmek evler arası hem zor hem de izin alamazsınız yönetimden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Worth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 cross ile yapmaya müsade veriyolarsa yada imkanın varsa sana bi döküman vereyim ordan incele aynısını yap ahanda bu[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kesinlikle kablo ile baglanti cok kotu bir cozum.. internet baglantilari icin uzun kablo hicbirzaman onerirlemistir.. veri kaybi yasanir cok..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bluetooth veya kablosus çözümleri nasıl kullanacagım? alacagım zamazingoları nerlere takacagım? yani 1 tane kablonet'in olmadıgı bilgisayara taktım tamamdır. 2. cihazı ne yapacagım?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 acaba bi wireless adsl modem alıp adsl'yemi geçsem.?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 wireless adsl en iyi çözüm diyebilirim blue toothda olabilir kablo en kolayıda mesafe uzaksa veri kaybı yaşarsın..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Neden masrafa qiricenki al 5 $'den iki eth. kartı'ki %90 on board vardır al cat5e kablo beğenmiyorsan utp,fiberoptik... kur ağını bak keyfine...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gerek hiz gerekse kullanilabilirlik dusunulunce wireless[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 blueetooth en kolayidir! iki bilgisayara da usb ile bagla ve gerekli driverlari kur. sonnra direk bilgisayarlari birbiriine bagla.. bitti gitti..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: UnKnownTR, 28 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki: blueetooth en kolayidir! iki bilgisayara da usb ile bagla ve gerekli driverlari kur. sonnra direk bilgisayarlari birbiriine bagla.. bitti gitti.. evette kapalı alanda o kadar etkili olabilecekmi? class 1 buldum mesela açık alanda 200-300m arası birşeydi. ama bilgisayarlara monte ederkenki sorunda ayrı :) 1.'sini uzaktaki kablonet olmayan yere taktım diyelim diğerini nereye takacagım? kablonet'in oldugu bilgisayara takarsam, kablonetin oldugu bilgisayarın sürekli açık kalması gerekecek ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende tekom marka bluetooth var. Uzatma kablosu falan var. O tur bir kablo yetmese bile usb uzatma kablosu alirsin yada yaptirirsin ve pencereden disari monte edersin. Karsi tarafta ayni seyi yapmasi lazim tabi..
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hmm o zaman router alacaksin bi tane. wireless router olacak. kabloyu router'a takacaksin. diger iki makinelerden birisi, uzakta olani wireless aparati alacak, yakinda olan da kabloyla router'a baglayabilir kendini.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 wireless aparati'ni biraz açabilirmisiniz?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 14) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 up up up.. sanırım yarın gidip alacagım, acil yardım..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 15) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 kardes ana bilgiyi aldin.. artik gidip daha profesyonel bilgi alabilirsin bilgisayarcilardan!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hadi diyelim bilgisayarcı kazıklamaya çalıştı beni :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Yaw sen hala nerdesin orc.. benim dedim qibi yap eğer olmassa olmaz :lol:[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+
Öne çıkan mesajlar