pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Şimdi benim meslek makina mühendisliği. Ben mesleğim dışı atıyorum işletmede yüksek lisans yapsam askerlik yine de tecil olur mu? Okula git gel artık baydığım için uzaktan eğitim filan düşünüyorum. Bir de kısa dönem sınavları esnasında rapor alıp daha sonradan bu raporla şubeye gidince bir sonraki döneme tecil oluyormuş, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ilk sorun hakkında eğer ilk masterınsa olur ikinci masterınsa olmaz, doktora yapman lazım. ikinci sorun hakkında fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ilk master'ınsa tabii ki oluyor tecil. bu arada birkaç gün önce birinden 2. master'da da artık tecil oluyo diye duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 2. masterı tam anlamadım. 2 sene önce başlamıştım yüksek lisansa ama başka şehirde çalışmaya başlayınca atıldım okuldan. Şimdi tekrar başvuracağım ocakta, tecil olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 haa senin olay sakat ilk masterında tecil istememişsen şimdikinde isteyebilirsin diye tahminde bulunuyorum ama en güzel cevabı askerlik şubelerini arayarak alabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 İlkinde lisans bitince hakkım olan 2 senelik tecilim vardı zaten 2009'dan itibaren. Şimdi aralıkta bitecek. Eylül'de de müdürn gazabına uğradığımdan başvuruda bulunamadım master için, ocakta gideceğim. Ama aralıkta da tecil bitiyor, ondan sormuştum. Bir de askerlik nereden biliyor yüksek lisans yaptığımı? Zaten 2 sene tecil hakkım vardı ve bu süre içinde gerçekleşti her şey. Neyse ben bir ara şubeye gidip görüşeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Viktor nerdesin, baban askerdi sanırım gelince cevap ver. :D Neyse öğrendim, yüksek lisansı bitirip doktora duruma gelmedikten sonra 33 yaşına kadar yüksek lisans için tecil yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 gel bizim fakulteye alalim seni yuksek lisans icin, bol bol moskof var fink atiyorlar sagda solda eheuehu gerci TKP gencligi baskin sol faksiyonlar uzerinde, perincekten pek hazzetmiyorlar o poroblem olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar