Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leisure Suit Larry Magna Cum Laude (?)


Kendercik

Öne çıkan mesajlar

Bu ay çıktı oyun. Alıp oynayan var mı? Yorumları falan dinlesek biraz?

Maalesef hep oyun aldığım yerden aldığım bir cd ilk defa bozuk çıktı ve oynayamadım henüz oyunu. Gitmem gereken yer de uzak, üşeniyorum. Umarım pazartesi günü alabileceğim. Larry Laffer'ı 3D görmeye belki bir anda gözüm alışamayacak ama çok esprili bir oyun bekliyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demek grafikler. Larry 7 ile aynı tadı vereceğini zannetmiyorum ama sonuçta müthiş oyunun devamı :) Alıp oynamam lazım. Farzdır!

Bir de ben xbox'ta oynayacağım, daha mı iyi olur daha mı kötü olur bilemiyorum ama.

Özledim ya, yarışmalarda çirkeflik, karşı cinse karşı çirkeflik... İğrençleşme güdülerim hareketlendi bak.









Bu resimlerdeki koca kafalı Larry Laffer'ın iştahımı açtığını söyleyemem ama yine de alıp bitireceğim bu oyunu. Kendime görev biliyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İğrenç ya.
Monkey Island'dan sonra ders alır cümle alem diyor insan ama bu ne ki şimdi?
(Grim Fandango da aynı sistemi kullanmasına rağmen devam oyunu olmadığı için sorun yok onda :-))

Ayrıca burda Larry bile yok.
Bunu oynayana kadar mesela GK3 oyna..yamam çünkü gerizekalı ekran kartı software kullanmadıkça karakterlere hayalet muamelesi yapıyor![signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haa... o yüzden kocakafalı yani!
Bu işlerin ne kadar ırsi olduğunu görecez işte, dilerim eğlencelidir oyun. Grafiklerini çok da fazla önemsemiyorum. Karakter hakeketleri, konuşmaları ve konu eğlendirsin beni. Tüm beklentim bu.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi millette direk önyargı ver haklı olarak ama hangileri 3D adventureları bitirdi ve beğenmedi? aAAaa? bu adventure 3Dymiş iğrenç gözüyüor diyip bırakmayın oyunu.ben 3D adventurelardan zannedersem hepsini oynadım(GK3 hariç) ve bitirdim ve çoğundan çok zevk aldım. ve hiçbirişnden de nefret ettiğimi bilmiyorum. mesela MI4 başları sıkıcı geçmesine rağmen %40ından sonra çok güzelleşiyordu. arkadaşlar önemli olan atmosferdir. atmosfere alışamadınız diye 3d adventurelara önyargıyla yaklaşmayın.[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da mantıklı bir yorum tabi... Muhtemelen bağnazlığımızdan 3D'ye bu kadar sert çıkışıyoruz. Belki yeni nesil 3D adventure oyunlarla büyüyecek ve 2D oyunları ezecek. Ama bizler 2D adventurelar ile büyüdüysek, bu zevkimizin değişmesi epeyce zor. Çünkü insanın belirli bir yaştan sonra oyundan aldığı zevkin bir bölümü de eskiye olan özlemi tatmin etmek gibi geliyor bana.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3d bazi oyun turleri disinda tamamen oyun yapimcisinin isine yarayan bir sey . bu devirde kimse kalkipte 2d grafik cizmek icin kasmaz kendini . yaparsin 3d motor hersey kisa yoldan halolur . yoksa yemisim wc yi 98 de cikan sc deki grafik detay neyde var ? su warhammer 40.000 de gecen rts var dedilerde daha goremedim . zaten mevzuda o degil . 3d ciktigi gunden beri ben sogugum olay budur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden SC'nin grafikleri hayatımda bir rts'de gördüğüm en iyi grafik. (Sudden Strike ve Close Combat da iyidir tabi :))

Hem ilk izlenim çok önemlidir.
Açın bakın bir Broken Sword 2'ye, MI3'e ve Larry 7'ye.
Sonra da Broken Sword 3'e, MI4'e ve LSL MCL'ye bakın.

Şimdi ben bu oyunların hiçbirini oynamamış olsam tabi ki 2d olanları daha çok beğenirim.

Zahmet olacak ama oturup çiziversinler işleri ne? :)
Eskiden 3d mi vardı? :-P[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ekim 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2dlerde o oyuna özgü bir atmosfer hava yaratılır ve sendei çinde olursun bu olayın ancak 3d de herşey fix diğer 3d oyunlardan pek bir farkı olmuyor heleki adventure ise kesinlikle 2d yanlısıyım. ahh ahh eskiden video görüntülü oyunlar bilem vardı nerde şimdi onlar (phantasmagoria2)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 01 Ekim 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
Bence sadece GK3 güzeldi saydıklarından.

Ki GK2 oynamadım, oynasam 3d yapanlara çok pis küfrederim belki. Bilmiyorum. :)

kesınlıkle ederdın.hıc suphen olmasın.GK 2 efsaneydı ya.
Bu arada sonradan 3D olan oyunlar gercekten eskı havasını yakalayamıyor. Alın worms 3d ornegı bence en guzel ornek.bı sıms baya bır ıyı oldu :)

[Bu mesaj Patik tarafından 02 Ekim 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eger 3d olmayan süper oyunlar yaparlarsa kim ekran karti yada ne biliyim süper işlemcili bilgisayar alırki
olay parada yine eğer süper adventure ariyorsanız internetten eski lucas ve sierra(özellikle sierra) oyunlarını fln indirin[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...