Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 var mi bu oyunu alan, bugun move aldim ps3 e yaninda da bu oyunu da adim ama bakalim nasil olucak, personal training yaptirtiyormus galiba ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 adından öyle anlaşılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bunu bilmiyorum da personal trainer konusunda EA Sports Active 2'yi tek geçerim. Hani bir süre sonra sıkılıp bıraktım orası ayrı konu ama yaptığın süre içerisinde aşırı derece memnun kaldım. Normalde yapacağın spor ile hemen hemen birebir değerleri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya ben onu alcaktım sonra dedim bunların hepsini bu ekipmanlar almadan da yapılabilir boşuna niye para veriyim ki diye düşündüm. sonra lan alsam zaten yapmiyacam 1hafta sonra köşeye atacam diye düşündüm. öyle almadım sonra aslında alsam iyi olurdu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi hani cidden niyetliyseniz ve tv başında yapmaktan sıkılmam diyorsanız alın, hareket algılayıcıları bayağı fail gerçi, trailerlardaki gibi performans alamazsınız fakat yine de günlük sporunuzu en iyi şekilde yapabilirsiniz. Kendi program falan veriyor, istatistikleri de tutuyor çok kral o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar