Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Plated Leather Set almayı düşünüyorum fyatı konusunda hiçbir fikrim yok bilen varsa lütfen söylesin bide +4 strength -1 cons sizce iyimi Teca için su an param yok yoksa bunları hiç sormazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 1.5milyondan pahali oldugunu zannetmiyorum 4+ str -1 con konusu ise charinin ne olduguna bagli archermisin, dagger usermisin vs ben thecayi tercih ettim cunku archerlar daha fazla solo yapiyor ve pdef onemli oluyor ama dd isen ve devamli party yapiyorsan plated daha yararli olabilir. plated leather boots lionna da suan 150k civarinda diger partlarini goremedim cok az kullanan insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Eyvallah tüm seti 1,3M a aldim dedigin gibi DD oldugum için bu setin daha yararlı olacagini düşündüm fiyatıda sadece craft olmasına rağmen baya ucuz geldi bana insallah kazık yememişizdir :) CELLAT lvl 38 Rogue at Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Abi P.Def solo da onemli demissin ama ben sana katilmiorum.Su an Benimde bi Silver Ranger Karakterim war ve plated leather set giyiyorum.Ha neden diye sorucaksin.Simdiye kadar 1 kere bile manam Bitmemisken HP den dolayi oturmadim.MP herzaman once bitiyo sonucta kite ediosun bilmemne Melee dovusen bi adam kadar Hit almiosun.Dolayisiyla Atak senin icin daha onemli.Belki de 2 Atis Daha once olduruceksin mobunu +4 Str nin werdii P.Atk ile.Su an bana 21 P.Atk verio ve gercekten Farkedio.Saygilar.Ha bu arada seni sewiorum CELLAT :P.Server Gitmeseydi Akicaktim Ortama ama :P[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 olum ilkay bugun yarilmis geziodun hic hp gitmedi dion bide :P gercekleri sole insanlara artik plated leather yararli bi set ama fity ustunde diil.... Herkese ii oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Geccccc Bunnarriiii.Ne zmn HP den oturdum kiz ben?Ah yanimna bi elder bulsam o zmn Gor PWR LVL neyimis Allahin Propheti.Ha haci Full Buff a 4k Weririm :D[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 [Bu mesaj Solymr tarafından 01 Ekim 2004 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cnm sen iste para diil sifreyi verem sana buff bodluk yaptir kendine... bu arada dun oturmadin ama oluodun silenos scoutlarin orda cenkin makinadan dikizliodum :)[signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 2 w 1 Di :D O sayilmaz Nese haci bu patchin bitcee yok ben TV izleyip Kahvalti Edicam :D.Haftaya Falan gelicem Belki Memlekete Orda gorusuruz ^^[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 baba harbiden bu patch nedir ya lanet olsun ilerlemio bu sinir oldum bende kahvalti yapam dus filan alam sora cikam belki yarina hazir olur patch :([signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ehehe ben sabah tan açtım makineyi akşam a ne patch kaldı ne bişi :) paşa paşa oyunuma baktım :) bu arada fiti yav bu klan lideri çıkmazmı dv den ya yaşlanıp çoluğa çocuğa karışcaz bu adam gelene kadar :)ne oyunbaz adammış bu ya bi ara veremedi oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar