kralweb Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya canım sıkılıo. reklam olmasın roxside de kapanınca server bulamıorum kendime göre. sonunda dedim gene açam kendime server. bi bakıom paticiğin sayfaları yok. ör: www.ultimatr.com scrip sayfaları filan ne oldu yenileme mi var. yoksa artık paticik.com diye mi gircez? ya bana bi link verebilirsimisiniz? şu client sphere yi filan indirebilceğim (türkçe olursa sevinirim.) ya gidip oyun alayım dedim. Boşvermişimin Derincesinde sacret adlı oyunu filan bulamadım. yardım edin arklar yollayın linkleri. ya ben nası account açılcanı bile unuttum. ne yapcaz bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 :) http://forum.paticik.com/view.php?id=30734 ya burda sphere scripler vardı aklıma şimdi geldi ya. baggio bu topici silermisin pls verdiğim kalabalıktan ötürü özür dilerim herkesten [Bu mesaj kralweb tarafından 02 Ekim 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 yalan oldu :( uzun zamandır kapalı beklioruk.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Olur böyle arada geçer takma kafana :lol:[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Açılmasını Beklioruz Bişi Olduğu yok yani ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar