Loex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 "Lucky Strike" said: BB'den yeni iphone geçiş yapmış biri olarak size tavsiyem,geç kalmadan benim yaptığımı yapın,neden bu kadar geç iphone'a geçtim çok pişmanım şu an.... bende aynı şeyleri hissetmiştim bundan 1 yıl önce falan i4 e geçerken sonra android e geçince yine aynı şeyleri hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Esh said: Sene 2011 hala berry yazildi mi? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 You wanna hear a joke? Blackberry... An apple a day.. keeps the blackberry away.. I heard RIM is preparing an innovative new update that will give BlackB users cool features like email and messaging! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Duzeldi deniyor ama benim aldigim hizmet biraz sikintili, kararli calismiyor sanki. Ozellikle whatsapp'da mesajlar gecikmeli gonderiliyor/aliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yarın toplam 100 dolar değerinde app hediye günü başlıyor. belirli applarda yalnız. yıl sonuna kadar devam edecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 said: Değerli BlackBerry Müşterisi: 9 Ekim itibariyle , BlackBerry servislerinde bir kesinti yaşadınız. Bunun için özürlerimizi sunarız. BlackBerry servisi tamamen yeniden hizmete girmiştir ve bu olayın tekrar yaşanmaması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. İletişim ağımız dünya çapında 70 milyondan fazla kullanıcının iletişim ihtiyacını karşılıyor. Sizinle olan ilişkimize çok değer veriyoruz. 12 yıldır güveninizi kazanmak için çok yoğun çalıştık ve şimdi de bu güveni yeniden sağlamayı taahhüt ediyoruz. BlackBerry’i seçtiğiniz ve desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Teşekkürlerimizi sunmak için , size App World’te bulunan birçok seçkin uygulamadan ücretsiz yararlanabilme teklifini sunuyoruz. [detaylar için http://myblackberryapp.com ] Ayrıca , paylaşmış olduğunuz geri bildirimleriniz için de teşekkür ederiz. Lütfen yorumlarınızı ve önerilerinizi http://Facebook.com/BlackBerry adresinden paylaşınız. Saygılar, Böyle bir mesaj gelecek bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lan salka gibi tribe girdim yazıyorum bbmdan niye cevap gelmiyor diye sonra baktım yazdıklarımda gitmemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu ariza boyunca abu dabi, dubai v.b. ulkelerde trafik kaza raporlarinda %64.312 (kusurlu yaziyorum salladigim belli olmasin) azalma gorulmus. zaten davaliklardi yok guvenlik server ivir zvir diye ,simdi savciligin eline iyice malzeme gecti. not: hayir espri degil. kaynak kasamiycam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yalnız sadece kurumsal müşterilere imiş. detaylı okudum da şimdi. ee gene sallanmadık. iyice gıcık oldum artık. zaten kötü telefon. yeni telefon almak lazım para bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 off, balckberry butt rape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 BiTcH_oFBaT said: abi turkcell bilgilendirmeyi gece 11 de attı. çok sağol turkcell. hiç atmasaydın keşke Vodafone hic atmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 S. Blackberry kullanıcılarına uygulamaları niçin ücretsiz veriyorsunuz? C. Toplam değeri 100 doların üzerinde olan seçkin uygulamaların hediye edilmesinin sebebi kullanıcılarımızın geçtiğimiz dönemde yaşanan servis sorunu karşısında gösterdiği sabra teşekkür etmek içindir. Bu uygulamalar www.blackberry.com/appworld adresinde bulunabilir. Basın açıklamasının tamamını www.rim.com/newsroom adresinde bulabilirsiniz. S. Hangi uygulamaları seçebilirim? C. Research In Motion® (RIM®) seçilen uygulama geliştiricilerle, değeri 100 doların üzerinde olan uygulamaları BlackBerry kullanıcılarına sunmak için, işbirliği çalışmalarına başlamıştır. İlerleyen günlerde daha fazla detay verilecektir. S. Bu teklif ne kadar süreyle geçerlidir? C. 31 Aralık 2011 tarihine kadar seçkin uygulamalar indirilebilir. S. Listede olmayan ve App World'teki başka bir uygulamayı bu kapsamda indirmem mümkün mü? C. 19 Ekim Çarşamba gününden itibaren birçok seçkin uygulama BlackBerry App World'ten indirilebilecektir. Bu süreçteki seçimler aşağıdaki uygulamaları kapsayacaktır. SIMS 3 - Electronic Arts Bejeweled - Electronic Arts N.O.V.A. - Gameloft Texas Hold’em Poker 2 - Gameloft Bubble Bash 2 - Gameloft Photo Editor Ultimate - Ice Cold Apps DriveSafe.ly Pro - iSpeech.org iSpeech Translator Pro - iSpeech.org Drive Safe.ly Enterprise - iSpeech.org Nobex Radio™ Premium - Nobex Shazam Encore - Shazam Vlingo Plus: Virtual Assistant – Vlingo S. App World'ü nasıl kullanabilirim? Eğer BlackBerry ID'mi unutmuşsam ne yapabilirim?C. Bir BlackBerry ID'si yaratarak başlayabilirsiniz. Bunun için KB 24062 numaralı yazıyı http://www.blackberry.com/btsc/KB24062 adresinde bulabilirsiniz. Eğer bir Blackberry ID'niz var ve şifrenizi hatırlamıyorsanız lütfen http://www.blackberry.com/btsc/KB26361 adresindeki KB26361 numaralı yazıdan Blackberry ID'nizin şifresini sıfırlayacağınızı görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Twitter'da @BlackBerryHelp ile iletişime geçebilrisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bis kullanıcısına yok işte bunlar anca bes kullanıcısına. o adam zaten interneti bedava kullanıyor şirketi sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar