Luxor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 arkadaşlar, ogün sanlısoy un "hadi beni güldür" adlı şarkısını bass gitar tablarını nereden bulabilirim, internette bakındım ama paso akustik gitar tablarına rast geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi gitarla aynısını çal, ne kadar farklı olabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 denedim ama olmadı, ama hayret hiçbir yerde bulamadım, halen de bakınmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 grupmu kurdunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok ya, geçti bizden o işler çoktan, eskiden vardı kendi çapımızda amatör bi heavy metal grubumuz, 90 yılların başlarında. ara sıra işten gelince sevdiğim bir şarkıyı açıp elden geldiğince eşlik etmeye çalışıyorum, bir nevi guitar hero gibi :) bu şarkıyı çalması çok zor değil ama tam anlamıyla çıkaramadım nasıl çalındığını, müzik konusunda o kadar da yetenekli değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 onu anladık hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şarkıya baktım da D D D D D D D D D D C C C C C C C G G G G G G G G F F F F F F E E E E E E DDD << ile sözler giriyor gerisini dinlemedim aynıdır muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 guitar pro tabı arat. onda hepsi oluyo yapmıştır biri illaki. guitar pro kullan her türlü büyük kolaylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 nomsar: saol bakalım deneyeceğim eve gittiğim zaman. re notasını la telinden mi çalıyor acaba ona da bakarım. barnacle: guitar pro kullanmıyorum, ama şarkının guitar pro dosyasını bulsam alıp kuracaktım. internete bulduğum sadece akustik gitar notaları, bas gitar biraz daha üvey evlat galiba piyasada. doğal tabi, deniz kıyısında bas gitarı alıp kız tavlama faliyetlerinde bulunamıyor yurdum insanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mygitar.com varsa burda vardır yoksa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 şuna ek yapayım, youtubedan şarkının konser videosunu falan bulursan bascı genelde aralarda 4-5 saniye anca görunur (nedir bu bascıların çilesi :( ) orda hangi perdeden caldıgını falan çıkarabilirsin az çok sdflşj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 baktım konser videosuna ama basçıyı da çok az çekmişler. nomsar ın çıkardığı notalar doğru gibi, vokal girince biraz değişiyor sanki, bir iki geçiş var arada. neyse takılayım biraz böyle bakalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar