kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya daha oyuna baslayali 2 gun oldu siftah ,biseyler download ediyor ve takildi kaldi bi saattir Download .SysTexturesFDarkElf.utx file sunu download edemedi ,ne kadar suruyor bu pacth in downloadı bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Eer hic hareket etmiosa mavi cubuk Cancel edip Yeniden Basla.300 MB download yapicaksin.FDwarf ta kaldim bende bekliom Nalet Olasilar Sanki C2 Cikariolar ya.Alttarafi Font Deistirmisler[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 aman abi ne yaptin ya 300MB olduguna eminmisin?bende dwarf a anca gectim ama simdi de orda takili kaldi,,,ya desene 2 gune anca girecez oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eet arkadaslar patch 300mb ve bizi baya bi bellicek gibi hayirli ola :D[signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Patch Notes: Thursday, September 30: During our maintenance period today (Thursday, September 30 at 2:00 p.m. PDT), the following changes will be made: The Divine and Blessed glove issues have been resolved Hub Scent items are now Bone Arrows Minor fixes to other various item names Corrected various NPCs' overhead names Bunun icin 300 Meg. Patch Yapiolar Ya hayirlisi Bu arada 1 Saat oldu baslayali we Burdaim Connected to update server Check file .SystemALAudio.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem.rtp file Patch start for ALAudio.dll...done Check file .SystemCore.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem1.rtp file Patch start for Core.dll...done Check file .SystemD3DDrv.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem2.rtp file Patch start for D3DDrv.dll...done Check file .SystemDefault.ini ..done Download C:Program FilesLineage IISystem3.rtp file Patch start for Default.ini...done Check file .SystemEngine.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem4.rtp file Patch start for Engine.dll...done Check file .SystemFire.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem5.rtp file Patch start for Fire.dll...done Check file .SystemIpDrv.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem6.rtp file Patch start for IpDrv.dll...done Check file .SystemItemname-e.txt ..done Download C:Program FilesLineage IISystem7.rtp file Patch start for Itemname-e.txt...done Check file .SystemL2.exe ..done Download C:Program FilesLineage IISystem8.rtp file Patch start for L2.exe...done Check file .systemLargeFont-e.gly ..done Download .systemLargeFont-e.gly file...done start unzip . unzip done Check file .SystemLineageEnv.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem10.rtp file Patch start for LineageEnv.dll...done Check file .SystemNetwork.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem11.rtp file Patch start for Network.dll...done Check file .Systemnpcname-e.txt ..done Download C:Program FilesLineage IISystem12.rtp file Patch start for npcname-e.txt...done Check file .SystemNWindow.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem13.rtp file Patch start for NWindow.dll...done Check file .systemSmallFont-e.gly ..done Download .systemSmallFont-e.gly file...done start unzip . unzip done Check file .SystemSysString-e.txt ..done Download C:Program FilesLineage IISystem15.rtp file Patch start for SysString-e.txt...done Check file .SystemSystemMsg-e.txt ..done Download C:Program FilesLineage IISystem16.rtp file Patch start for SystemMsg-e.txt...done Check file .SystemWindow.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem17.rtp file Patch start for Window.dll...done Check file .SystemWinDrv.dll ..done Download C:Program FilesLineage IISystem18.rtp file Patch start for WinDrv.dll...done Check file .SysTexturesAllyCrest.utx ..done Download .SysTexturesAllyCrest.utx file...done start unzip . unzip done Check file .SysTexturesCubeMaps.utx ..done Download .SysTexturesCubeMaps.utx file...done start unzip . unzip done Check file .SysTexturesDropItemsTex.utx ..done Download .SysTexturesDropItemsTex.utx file...done start unzip ..... unzip done Check file .SysTexturesFDarkElf.utx ..done Download .SysTexturesFDarkElf.utx file...done start unzip ............................................. unzip done Check file .SysTexturesFDwarf.utx ..done Download .SysTexturesFDwarf.utx file...done start unzip ......................................... unzip done Check file .SysTexturesFElf.utx ..done Download .SysTexturesFElf.utx file [signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) [Bu mesaj FiTi tarafından 01 Ekim 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oyle de abi,sen bu 300mb oldugunu nerden duydun C1 bile 250 mb idi yaa,300 mb biraz abarti olmus yani bu adamlar bana daha ilk gunden kazik mi attilar simdi daha 2 gun once tekrar basladim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=&Number=44287&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1#44287 Ben Buranin Yalancisiyim abi :D[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 benden bi adim ondesin ben hala Download .SysTexturesFDwarf.utx file burdayim da hayirlisi biraz zor girecez onumuzdeki hafta gireriz oyuna artik :)) yavs hafta sonu bostu guya oyuna oynarim diyordum icine ettiler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Dayı harbiden burda kaldı ilerlemio..... Download .SysTexturesFDarkElf.utx file[signature][hline]Elastor 51 Prophet Solymr 19 Darkelf Warrior( ilerde ortaligi kasip kavuracak) Siyah 28 Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ahada Patch Bitti :) :) :) 5 satte bitirdim be :)[signature][hline]Cellat lvl 38 Human Rogue Bogachan lvl 38 Orc Monk Babacan lvl 27 Dwarf Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ali buyuksun baba ben ne p.k yiyem daha 1,5 saat oldu olmadı baslayalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Download .SysTexturesFElf.utx file[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 helal olsun valla... nasil bitirdin yaa.download icin gecen sureyicikarsalar ncsoft para kazanamaz isimiz gucumuz download etmek baska bisey degil... ben artik bakmiyorum bile ne halde diye ilerlemiyordu cunku... bu arada Download .SysTexturesFDarkElf.utx file den sona bi dosya daha var dwarf dosyasi :)))) 2 sattir sadece bu dosyayi indirmeye calisiyordu... ya sabir ,ya sabir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bişi dicem ben oyundayim su an ama hicbir fark yok yada ben farkedemedim galiba bu herifler NCsoft boş boş oturuyo demesinler diye kafadan download yaptırtıyo bize :)[signature][hline]Cellat lvl 38 Human Rogue Bogachan lvl 38 Orc Monk Babacan lvl 27 Dwarf Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Nasil Abi 6 saat Oldu ben daha hala MDarkelf teim.Baalantin ne Ali senin? :D Bu Arada en buyuk deisiklik sanirim Font la ilgili Bide Blessed Gloves Divine Gloves la ilgili bisi diolardi en son Sabahtan beri forum geziom Bide dl wardi ondan mi uzadi bu kadar ama imkansiz nese aksam gorusuruz ali isalla :D[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Abi ben işyerinde Laptoptan yaptım downloadı valla 1Mbit burdaki hiz eve gidincede bundan evdeki bilgisayara kopyalicam dosyalari :) Bu arada evet ilk basta farketmemiştim ama yazı fontları baya degişmis ufalmış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaslar olayi aciklamaya calisiyim.biliyosunuz belki de bazilariniz kullaniyosunuz,korea serverindan c2 textures dosyalari alinip bizim c1 e ayarlandi boylece c1 de c2 goruntuleriyle gorebiliyorduk.plaync ilk basta buna karsi cikti,ama bakti ki forumlarda herkesin isine geliyo,onaylamiyoruz ama yasakta degil dedi.dun gece 11-12 gibi bi anda zart diye maintence a aldilar,2 saat dediler ama 3 saat sonra bile giremiyorduk.neyse sabah bi baktik bu patch.bu patch tam olarak bizim o c2 texture u indirdigimizin eski modu.yani adamlar c2 goruntulerini kaldirdilar,diyceksiniz kardesimin ben kullanmiyorum neden indiriyorum...plaync bu texture dosyalarinda biraz degisiklik yapip bi daha boyle oynamalar olmasina engel olmaya calismis,ama o calismayla kalmis hala c2 text calisiyor.sonuc:biz burda 10kb la 300mb patch cekip bir gunumuzden oluyoruz :/[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bu nedir canım kardesim İşte tamolarak ne kadar sürdüğünü göstermiş birisi. Ya sabır ... ya sabıııırr.. [Bu mesaj Oblomov tarafından 01 Ekim 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaslar bu arada elinde prima guideini veya two patch ini indirebilceginiz linkler varsa yazar misiniz? bilmiyenler varsa;prima guilde PLAYNC in cikardigi kitap gibi bi sey icinde drop lar dan class aciklamalarina , soe bolgelerine , mob larin abilitylerine kadar hersey var.tabii bu hemen nete verilmis bizim kafede vardi ama almayi unutmusum. two box:uocular bilir :D double client,saglam ram ister,teki kasiyosa 2. i hic acmayin...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende prima guide var ama sadece hangi mob ne drop ediyor o var yani questler falan yok,,,istersen mail olarak atabilirim picture ,sayfa toplam 6.5MB jpg formatinda... isine yararsa mail adresini gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya hala download bitmedi yaa . ne nefret bi durum yaa hala yarisi duruyor... o kadar iyi bi internet baglantisi var ve hala download bitmedi sabah 10 dan beri download ediyor... ya sabir ya sabir ya sabir ... bana biri icq den veya baska bi yerden pacth i gonderebilirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 5-6 saatte bitiyor max download. Belki makinan takılmıştır. Kapatıp açarsan lineage updatei kaldıgı yerden devem edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar