mytheron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 çok şahane şeyler,elinize emeğinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 jacabo said: 2 adet tablom gelmis bulunmakta 10 numero olmuslar =) Beğendiyseniz ne mutlu bize efendim (: Güzel günlerde olsun. mytheron said: çok şahane şeyler,elinize emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz, sürekli geliştiriyoruz kendimizi. Daha da iyi olucaz ileride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Uplayalım da unutulmayalım :) 3 Adet 35x50 Veya 2 Adet 50x70 Veya 1 Adet 70x100 Tabloda Kargo ücreti yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sipeyskeyk said: Evet Rıdvan'ın yeni tekniğiyle yaptığı kanvaslardan paticik'te ilk edinen insan olarak sizlere gururlar sunuyorum, buyrunuz; http://s8.postimage.org/kyf5rkphh/2012_11_22_20_06_04_HDR.jpg http://s9.postimage.org/w13i6gyr3/2012_11_22_20_06_17_HDR.jpg Kalite mükemmel. Hizmet mükemmel. Tavsiye ediyorum. sipeys şu rafları nerden aldın, montajı kolay mı, duvara kac delik lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 @Theridone kutunu boşaltsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 NolaxThensbane said: @Theridone kutunu boşaltsana ne ara dolmuş farkında bile değilim. boşalttım abi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Yılbaşı Öncesi yeni bir kampanya daha yapıyorum ALACAĞINIZ HERHANGİ BİR ÜRÜNDE KARGO ÜCRETİ YOK! http://www.bakbakayim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 5 parçalı kanvaslardan alacağım sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 toggie said: sipeyskeyk said: Evet Rıdvan'ın yeni tekniğiyle yaptığı kanvaslardan paticik'te ilk edinen insan olarak sizlere gururlar sunuyorum, buyrunuz; http://s8.postimage.org/kyf5rkphh/2012_11_22_20_06_04_HDR.jpg http://s9.postimage.org/w13i6gyr3/2012_11_22_20_06_17_HDR.jpg Kalite mükemmel. Hizmet mükemmel. Tavsiye ediyorum. sipeys şu rafları nerden aldın, montajı kolay mı, duvara kac delik lazım? Abi nereden aldığımı hatırlamıyorum da 4 delik raf başına, sağda iki solda iki şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 pekaziz said: 5 parçalı kanvaslardan alacağım sanırım. :) beklerim her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Naptın Rıdvan, bulabildin mi bizim resimlerin kalitelilerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Tum siparisler kargolanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Theridone said: Yılbaşı Öncesi yeni bir kampanya daha yapıyorum ALACAĞINIZ HERHANGİ BİR ÜRÜNDE KARGO ÜCRETİ YOK! http://www.bakbakayim.com vay helal adam pro yapmış işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Sevgili Rıdvan, Takvim bana ulaştı. Ellerine sağlık süper olmuş. Bade çok sevinecek eminim. İyi çalışmalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Gecen gunlerde ariyorduk ne yapsak ne etsek diye, bir kontrol edelim de siteyi, siparis verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 SeLDoM said: Sevgili Rıdvan, Takvim bana ulaştı. Ellerine sağlık süper olmuş. Bade çok sevinecek eminim. İyi çalışmalar dilerim. Umarım beğenir Bade kızımız, çok tatlı maşallah. Allah analı-babalı büyütsün. Öpün yerime :) @sharky, siteden bakın siz, henüz sanal pos onayımız gelmedi ancak banka havalesi + paypal mevcut. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Dur şu yılbaşısı geçsin ben de istiyorum arkadaşım bunlardan (sanırım). Ama işte öyle "her foto olur" diyip çok seçenek sununda insan direk patlıyor..."Bunu mu yaptırsam, yok yok bu" fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi o zaman siteye gir, orada biraz çeşit var bak istersen. Kafanı yatanı yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bakayım bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bakbakayim.com (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 gördük gördük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Dworgian said: Ama işte öyle "her foto olur" diyip çok seçenek sununda insan direk patlıyor..."Bunu mu yaptırsam, yok yok bu" fln diye O zaman hepsini yaptır zaten bundan uygunu ve kalitelisi yok theri dürüm için adresi yollarım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bizim tablolarda süper hızlı ve bir o kadar özenilerek gönderildi. Ellerine sağlık gerçekten güzel olmuşlar. Dün eve astık hepsini, yakında fotoğraflarını çeker buraya koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar