di Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Selam, Laptop'in disk'inden killaniyorum epey epey. Okuma yazma suresi falan felaket ve sikca takiliyor kalabalik dizinlerde. Disk'in bir kismi NTFS bir kismi ext3. Vindoz ya da Linux ustunden ya da Hiren's Boot CD icerisinden kullanabilecegim tool oneriniz var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 defraggler işini görür mü ki http://www.piriform.com/defraggler edit: ext3 nedir ki, defrag ntfs ve fat32 destekliyormuş bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben cogu zaman hd tune kullaniyorum. ext3 de denemedim, onlar icin lin dvd lerimdeki hiren i kullaniyorum. hangisi deme ama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 disk cleanup neyine yetmiy uşağum, windowsta cleanup kullanıyorum linuxta bleachbit tek geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar