Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac aldım imdak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mac minim yeni geldi(ismi macmoiselle koyduk zaa). Neyse xcode inerken yavaş yavaş kişiselleştirem dedim. Ama bi ton sorum var

1. Ya bu aletten gıdım ses çıkmıyor kıllanmıyor değilim normal demi
2. Şimdi utorrent var tamam anlaşıldı, beki animeleri izlemek için ne kullanacağım (çoğunlukla .mkz uantılı olacak)
3. adam gibi önerebileceğiniz bi kvm switch var mı (klavye, mouse ve mümkünse ses olması kafi)
4. itunes yerine başka bir muzik programı öneriniz var mı ?

bunlar dışında olmazsa olmaz dediğiniz ne var mac için soram dedim.

Şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
ha iyi

hani şu an gözümde tam bir böyle bir heves bi gaz mac almış, markaya salak salak anlamar yükleyen hipster geldiydi çünkü isim verdim diyince.
Mesaj tarihi:
benm de eski bilgisyarımın bir adı vardı: lamia!!!!.bir kere dile düştü,sonrası geldi. :=(

senko said:

abi bi dakka
aldığın bilgisayara isim mi koydun?
Mesaj tarihi:
soruyo da o sorulan isimle bilgisayarını bütünleştiren insan görmedim ben, gördüm de sakat birisi kendisi. Çok yaşamaz diye tahmin ediyorum zaten.
Mesaj tarihi:
di said:

Lan siz cukunuze isim verirken iyi de adam yeni aldigi goz agrisina isim verirken mi kotu ?

5dkdır düşünüyorum
isim koysa idim ne olurdu diye
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Mac minim yeni geldi(ismi macmoiselle koyduk zaa). Neyse xcode inerken yavaş yavaş kişiselleştirem dedim. Ama bi ton sorum var

1. Ya bu aletten gıdım ses çıkmıyor kıllanmıyor değilim normal demi
2. Şimdi utorrent var tamam anlaşıldı, beki animeleri izlemek için ne kullanacağım (çoğunlukla .mkz uantılı olacak)
3. adam gibi önerebileceğiniz bi kvm switch var mı (klavye, mouse ve mümkünse ses olması kafi)
4. itunes yerine başka bir muzik programı öneriniz var mı ?

bunlar dışında olmazsa olmaz dediğiniz ne var mac için soram dedim.

Şimdiden teşekkürler

1. ses cikarsa cöpe at evet :)
2. utorrent olmasada transmission baya basarili
3. kvm switch yerine Sunu bi dene, cok basarili ben baya bi kullandim, kharon sagolsun.
4. Itunes yerine baska bi program tavsiyesi bilemedim, ama zor bela kabullenmistim ben itunes'u, rahat oluyo baya bi yinede
  • Yeni Oluştur...