SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mac minim yeni geldi(ismi macmoiselle koyduk zaa). Neyse xcode inerken yavaş yavaş kişiselleştirem dedim. Ama bi ton sorum var 1. Ya bu aletten gıdım ses çıkmıyor kıllanmıyor değilim normal demi 2. Şimdi utorrent var tamam anlaşıldı, beki animeleri izlemek için ne kullanacağım (çoğunlukla .mkz uantılı olacak) 3. adam gibi önerebileceğiniz bi kvm switch var mı (klavye, mouse ve mümkünse ses olması kafi) 4. itunes yerine başka bir muzik programı öneriniz var mı ? bunlar dışında olmazsa olmaz dediğiniz ne var mac için soram dedim. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi bi dakka aldığın bilgisayara isim mi koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 macten ses çıksın at çöpe direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 senko said: abi bi dakka aldığın bilgisayara isim mi koydun? ahahaha ben koymadım feci bir geyik var altında onun asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ha iyi hani şu an gözümde tam bir böyle bir heves bi gaz mac almış, markaya salak salak anlamar yükleyen hipster geldiydi çünkü isim verdim diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 benm de eski bilgisyarımın bir adı vardı: lamia!!!!.bir kere dile düştü,sonrası geldi. :=( senko said: abi bi dakka aldığın bilgisayara isim mi koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ilk acinca sormuyo mu lan zaten adi ne olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 soruyo da o sorulan isimle bilgisayarını bütünleştiren insan görmedim ben, gördüm de sakat birisi kendisi. Çok yaşamaz diye tahmin ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Lan siz cukunuze isim verirken iyi de adam yeni aldigi goz agrisina isim verirken mi kotu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 samet bugün mavi ekran verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kötü abi çüke isim vermek te kötü hani ismi haketcek kadar kallavi ise isim verilebilir de, diğer türlü kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 di said: Lan siz cukunuze isim verirken iyi de adam yeni aldigi goz agrisina isim verirken mi kotu ? cukzillayi bu ise karistirma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 toshiba bilgisayarına sürekli toshi diye seslenen bir kız arkadaşım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 seslenen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 di said: Lan siz cukunuze isim verirken iyi de adam yeni aldigi goz agrisina isim verirken mi kotu ? çükümüzün kıymetini biliyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aquila said: ilk acinca sormuyo mu lan zaten adi ne olsun diye. ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dusuncelihayvan said: toshiba bilgisayarına sürekli toshi diye seslenen bir kız arkadaşım vardı. seslenince geliyormuydu napiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 di said: Lan siz cukunuze isim verirken iyi de adam yeni aldigi goz agrisina isim verirken mi kotu ? 5dkdır düşünüyorum isim koysa idim ne olurdu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Halı saha sandım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 SenariouS said: Mac minim yeni geldi(ismi macmoiselle koyduk zaa). Neyse xcode inerken yavaş yavaş kişiselleştirem dedim. Ama bi ton sorum var 1. Ya bu aletten gıdım ses çıkmıyor kıllanmıyor değilim normal demi 2. Şimdi utorrent var tamam anlaşıldı, beki animeleri izlemek için ne kullanacağım (çoğunlukla .mkz uantılı olacak) 3. adam gibi önerebileceğiniz bi kvm switch var mı (klavye, mouse ve mümkünse ses olması kafi) 4. itunes yerine başka bir muzik programı öneriniz var mı ? bunlar dışında olmazsa olmaz dediğiniz ne var mac için soram dedim. Şimdiden teşekkürler 1. ses cikarsa cöpe at evet :) 2. utorrent olmasada transmission baya basarili 3. kvm switch yerine Sunu bi dene, cok basarili ben baya bi kullandim, kharon sagolsun. 4. Itunes yerine baska bi program tavsiyesi bilemedim, ama zor bela kabullenmistim ben itunes'u, rahat oluyo baya bi yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 esas konuya neden dondunuz, cuklerimizden bahsediyoduk ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 olm ne cuk meraklisi adamsiniz sizde ya, isiniz gucunuz ya cuk ya meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya nolcaktı sdf felsefe fln tartışalım istiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 olm doyun artik doyun afassadf essek kadar adamlar oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar