Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

portlar kapalı :((

i-run

Öne çıkan mesajlar

değerli patiler ben d.a üniversitesinde okuyorum ve yurtta kalıyorum fakat yurdun internet güvenlik duvarı pekçok portu kapamış, dolasıyla ultima online default portuna da block gelmiş bazılarından duyuyorum böle proxy kurdum şöyle kırdım falan proxy dile geçiliyormuş bilgisi olan..?[signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------
Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bi durum daha önce karşılaşmamıştım.
Üniversite nasıl Ultima Online bağlantı port'unu kapatabilirki?
Internet'i engeller,p2p programları engeller,messenger,icq'yu engeller.Proxy olarak arat bi forumda.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

baya arattım @Korax abi nerdeyse 3 haftadır çözüm arıyorum birton programn indirdim local port remote port host falan var anlamadım :([signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------
Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhahah[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Portlar,Proxy diye arattınmı sitede?
Google'dada arat.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

@Korax abi o şekilde aratınca hacking portalları çıkıyor www.download.com da port diye arattım baya program buldum işimi gören ama ayarlarını beceremedim :([signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 28 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
İlginç bi durum daha önce karşılaşmamıştım.
Üniversite nasıl Ultima Online bağlantı port'unu kapatabilirki?
Internet'i engeller,p2p programları engeller,messenger,icq'yu engeller.Proxy olarak arat bi forumda.

ultima online a ozel port kapatimi olmuyor! Butun portlar kapatiliyor ve sadece ihtiyac olunan portlar aciliyor. web browser portlari aciliyor genelde..
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üniversite biraz illegal birde özel ondan pek dediklerin olmuyor abi, 30 kişi imza toplasa arasında sunsalar bilgi işleme birazda para koysalar üstüne subseven portunu bile açarlar ama uo yu açtıramadık biz deli olmak üzereyiz :) bütün uo cuları buraya toplamışlar :P[signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------

i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P
Sosyal ağlarda paylaş

ıh abi sanırım konuyu anlamadın ben portu kendimden değiştirmek istemiyorum başka bir porttan d girmek istyorum yani sallıyorum irc.paticik.com:8888 portunu kullanıyor
bendede o port kapalı bende ozaman " 213.96.113.99:80" proxy sini kullanarak girerim diyorum ve giriyorum ama ultimada proxy yazıcak yer yok ondan bana bir agent lazım yani acenta tunnel açıcak bana?[signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------

i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 28 Eylül 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
ultima online a ozel port kapatimi olmuyor! Butun portlar kapatiliyor ve sadece ihtiyac olunan portlar aciliyor. web browser portlari aciliyor genelde..

Benim bahsettiğim şeyde,bu zaten.
Buarada arkadaşı bonzi yaptılar,damdan dama uçurdular :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..