i-run Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 değerli patiler ben d.a üniversitesinde okuyorum ve yurtta kalıyorum fakat yurdun internet güvenlik duvarı pekçok portu kapamış, dolasıyla ultima online default portuna da block gelmiş bazılarından duyuyorum böle proxy kurdum şöyle kırdım falan proxy dile geçiliyormuş bilgisi olan..?[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oynadığın serverin ownerine söyle port u değiştirsin eheh.. uplamış oldum bu arada.. iyiliğimi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 İlginç bi durum daha önce karşılaşmamıştım. Üniversite nasıl Ultima Online bağlantı port'unu kapatabilirki? Internet'i engeller,p2p programları engeller,messenger,icq'yu engeller.Proxy olarak arat bi forumda.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 baya arattım @Korax abi nerdeyse 3 haftadır çözüm arıyorum birton programn indirdim local port remote port host falan var anlamadım :([signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Dekanlar bile anlamış Ultima Online ın ruh sağlığına zararlı olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Muhahah[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sayın patili abiler lütfen bir el atında çözelim burda 30 kişiyiz :) kurtarın bizi[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Portlar,Proxy diye arattınmı sitede? Google'dada arat.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kasma kendini bu kadar. bunu öss yi kazanmadan once düşüncektin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 @Korax abi o şekilde aratınca hacking portalları çıkıyor www.download.com da port diye arattım baya program buldum işimi gören ama ayarlarını beceremedim :([signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Korax, 28 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: İlginç bi durum daha önce karşılaşmamıştım. Üniversite nasıl Ultima Online bağlantı port'unu kapatabilirki? Internet'i engeller,p2p programları engeller,messenger,icq'yu engeller.Proxy olarak arat bi forumda. ultima online a ozel port kapatimi olmuyor! Butun portlar kapatiliyor ve sadece ihtiyac olunan portlar aciliyor. web browser portlari aciliyor genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bizim üniversite biraz illegal birde özel ondan pek dediklerin olmuyor abi, 30 kişi imza toplasa arasında sunsalar bilgi işleme birazda para koysalar üstüne subseven portunu bile açarlar ama uo yu açtıramadık biz deli olmak üzereyiz :) bütün uo cuları buraya toplamışlar :P[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Donanım&Yazılım Bölümü'ne git orada netstat olarak arat bulursun. Oturduğun makinadaki açık ve kapalı portları değiştirirsen eminim ki yeterli olacaktır. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bi deniycem sonuçdan haberdar ederim şimdiden bütün patilere teşekkür ederim..[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ıh abi sanırım konuyu anlamadın ben portu kendimden değiştirmek istemiyorum başka bir porttan d girmek istyorum yani sallıyorum irc.paticik.com:8888 portunu kullanıyor bendede o port kapalı bende ozaman " 213.96.113.99:80" proxy sini kullanarak girerim diyorum ve giriyorum ama ultimada proxy yazıcak yer yok ondan bana bir agent lazım yani acenta tunnel açıcak bana?[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 yahu giriş yapıyorum ama giriş yaptığım görünmüyor deneme yapayım dedim acaba cevap yazabiliyommu diye[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 mesajlarım geliyormu?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 he gardaş gelii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: UnKnownTR, 28 Eylül 2004 15:11 tarihinde demiş ki: ultima online a ozel port kapatimi olmuyor! Butun portlar kapatiliyor ve sadece ihtiyac olunan portlar aciliyor. web browser portlari aciliyor genelde.. Benim bahsettiğim şeyde,bu zaten. Buarada arkadaşı bonzi yaptılar,damdan dama uçurdular :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar